Katrienette workshop #katrienetteworkshop

 

Ik ben vrij stil en eerder timide van nature, maar zet mij tussen een aantal naaisters en ik word een enthousiaste spraakwaterval.  Zo tof vind ik het, om mensen te coachen en zelfvertrouwen te geven.  Bijvoorbeeld met tassenworkshops! Want tassen (portefeuilles, clutches, briletuis, e.d.) naaien IS niet moeilijk! En met de juiste versteviging (hoezo, mijn stokpaardje?) krijgt iedere zelfgemaakte tas een wow-factor.

 

 

Katrienette-methode

Bij iedere workshop werk ik volgens de “Katrienette-methode”. Na inschrijving krijg je een infobrochure die uitleg verschaft over o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen, en -afhankelijk van het patroon- ook wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding).  Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren!  Het is de bedoeling dat iedereen een leuke, ontspannende en leerrijke dag heeft, en trots en vol zelfvertrouwen met een afgewerkte tas naar huis gaat.

#katrienetteworkshop #calendar

Hieronder een oplijsting van de huidige planning.  Je kan deze ook steeds terugvinden bij de evenementen op mijn Facebook pagina.

Interesse in een workshop op een specifieke locatie? Wil je het graag snel weten als er nieuwe workshops online komen?  Volg dan de berichten in de Katrienette-facebookgroep.

Er zijn workshops ingepland op diverse locaties.  Voor info en inschrijvingen ga je naar de website van de betreffende winkel.

Provincie Antwerpen

Provincie Oost-Vlaanderen

Mededeling omwille van Corona-virus:

Aan alle mensen die met ziekte of quarantaine geconfronteerd worden, veel moed gewenst! Aan alle mensen die zich nu inzetten voor onze zorg en veiligheid, bedankt!

Wat betreft de workshops: vanzelfsprekend is de gezondheid prioritair! Alle workshops van 16 maart t.e.m. 3 mei worden uitgesteld.  Dit wil zeggen dat de Kuoria en Stella workshop van eind april, alsook de Kuoria workshop van 2 mei nu ook uitgesteld worden. We volgen de maatregelen op en zullen mogelijks ook de (herplande) workshops na 3 mei dienen uit te stellen.  Voorlopig geven we geen nieuwe datums op.  We wachten af tot we mee zicht krijgen op de toekomst.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

De hieronder vermelde aangepaste datums zijn dus onder voorbehoud.

 

#prive-workshop #atyourlocation

Katrienette komt ook met veel plezier naar je toe!  Ik geef workshops bij mensen thuis, op naaiweekends of ander locaties in België of Nederland.   Dat kan zowel op weekdagen, weekends of feestdagen.  Contacteer me gerust om een workshop op maat te bespreken, ik sta open voor alle wilde ideeën 🙂

 

Hopelijk tot ziens binnenkort.

 

Workshopaanbod: (klik op de link om de blogpost te lezen)

Harriet Expandable van Swoon  ♥ Stella Weekender van Swoon ♥ Heidi Foldover van SwoonBlanche van Swoon

Making Backpack van Noodlehead  ♥ Range Backpack van Noodlehead Explorer Tote van Noodlehead ♥ Poolside Tote van NoodleheadMinimalist Wallet van Noodlehead

Joy Clutch van K-Bas ♥ Tienertas van Jace-did-it!

Loule Bag van PinkPonyDesignMathilda II uit het boek Mijn Tas 2Trixie Trail van Fynn

Marichel Hobo van RLR Creations ♥ Kuoria van Hansedelli

Briletui van Katrienette

 

Deze diashow vereist JavaScript.