Katrienette workshop #katrienetteworkshop Fall Calendar Najaar kalender noodlehead range backpack explorer tote minimalist wallet loule bag stockholm joy clutch blanche barrel heidi foldover stella weekender swoon pink pony design PinkPonyDesign K-bas Kbas kabas

Ik vind het super leuk om mijn passie voor naaien te kunnen delen.

Ik ben vrij stil en eerder timide van nature, maar zet mij tussen een aantal naaisters en ik wordt een enthousiaste spraakwaterval.  Zo tof vind ik het, om mensen te coachen en zelfvertrouwen te geven.  Bijvoorbeeld met naaiworkshops.

Maar Tassenworkshops natúúrlijk ook. Want tassen naaien IS niet moeilijk! En met de juiste versteviging (hoezo, mijn stokpaardje?) krijgt iedere zelfgemaakte tas een wow-factor.

Bij iedere workshop werk ik volgens de “Katrienette-methode”. Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen, en -afhankelijk van het patroon- ook wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding).  Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren!  Het is de bedoeling dat iedereen een leuke, ontspannende en leerrijke dag heeft, en trots en vol zelfvertrouwen met een afgewerkte tas naar huis gaat.

 

#katrienetteworkshop #fall2018 #calendar

Een echte kalender pagina heb ik nog niet kunnen maken.  Wel maakte ik een oplijsting hieronder, en ook bij de evenementen op mijn Facebook pagina.

De “FALL 2018 Calendar” staat nu online! Er zijn workshops ingepland op 7 locaties, voor info en inschrijvingen ga je naar de website van de betreffende winkel:

 

Provincie Antwerpen

Provincie Vlaams-Brabant

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen

Provincie West-Vlaanderen

 

Is een workshop volzet?  Neem dan contact op met mij of met de winkel.  Bij voldoende interesse wordt een bijkomende datum ingepland, en dan weet jij het als eerste!  Je kan ook op de reservelijst genoteerd worden.

 

#prive-workshop #atyourlocation

Katrienette komt ook met veel plezier naar je toe!  Ik geef workshops bij mensen thuis, op naaiweekends of ander locaties.  De plaats maakt niet uit, ik zit er niets mee in om België te verkennen of zelfs naar Nederland te rijden.  Dat kan zowel overdag als ‘s avonds, op weekdagen, weekends of zelfs op feestdagen.

Contacteer me gerust om een workshop op maat te bespreken, ik sta open voor alle wilde ideeën 🙂

 

Hopelijk tot ziens binnenkort.

 

Naaiworkshops: Rimpelrokje

 

Tassenworkshops:

(klik op de link om de blogpost te lezen)

Stella Weekender van Swoon ♥ Heidi Foldover van SwoonBlanche van Swoon

 Explorer Tote van Noodlehead  ♥ Range Backpack van Noodlehead ♥ Poolside Tote van Noodlehead ♥ Minimalist wallet van Noodlehead

Little Eagle Bag van PiekeWieke ♥ Joy Clutch van K-BasTienertas van Jace-did-it!

Loule Bag van PinkPonyDesign

 

Deze diashow vereist JavaScript.