Ik ben vrij stil en eerder timide van nature, maar zet mij tussen een aantal naaisters en ik wordt een enthousiaste spraakwaterval.  Zo tof vind ik het, om mensen te coachen en zelfvertrouwen te geven.  Bijvoorbeeld met naaiworkshops.

Maar Tassenworkshops natúúrlijk ook. Want tassen naaien IS niet moeilijk! En met de juiste versteviging (hoezo, mijn stokpaardje?) krijgt iedere zelfgemaakte tas een wow-factor.

 

Katrienette-methode

Bij iedere workshop werk ik volgens de “Katrienette-methode”. Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen, en -afhankelijk van het patroon- ook wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding).  Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren!  Het is de bedoeling dat iedereen een leuke, ontspannende en leerrijke dag heeft, en trots en vol zelfvertrouwen met een afgewerkte tas naar huis gaat.

 

#katrienetteworkshop #fall2018 #calendar

Hieronder een oplijsting van de huidige planning.  Je kan deze ook steeds terugvinden bij de evenementen op mijn Facebook pagina.

Wil je graag de kalender in een overzichtelijk en printbaar formaat, klik dan KATRIENETTE Workshop Kalender.pdf

 

De “FALL 2018 Calendar” staat online! Er zijn workshops ingepland op 9 locaties in alle Vlaamse provincies, voor info en inschrijvingen ga je naar de website van de betreffende winkel:

Provincie Antwerpen

Provincie Vlaams-Brabant

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen

Provincie West-Vlaanderen

Is een workshop volzet?  Neem dan contact op met mij of met de winkel.  Bij voldoende interesse wordt een bijkomende datum ingepland, en dan weet jij het als eerste!  Je kan ook op de reservelijst genoteerd worden.

Interesse in een workshop op een specifieke locatie?  Wil je het graag snel weten als er nieuwe workshops online komen?  Dan kan je 3 dingen doen: 1/ volg de berichten in de Katrienette-facebookgroep , 2/ schrijf je in op de nieuwsbrief van de betreffende winkel(s), 3/ Laat je op de wachtlijst noteren.

 

#prive-workshop #atyourlocation

Katrienette komt ook met veel plezier naar je toe!  Ik geef workshops bij mensen thuis, op naaiweekends of ander locaties in België of Nederland.   Dat kan zowel op weekdagen, weekends of feestdagen.  Contacteer me gerust om een workshop op maat te bespreken, ik sta open voor alle wilde ideeën 🙂

 

Hopelijk tot ziens binnenkort.

 

Naaiworkshops: Rimpelrokje

 

Tassenworkshops: (klik op de link om de blogpost te lezen)

Stella Weekender van Swoon ♥ Heidi Foldover van SwoonBlanche van Swoon

 Explorer Tote van Noodlehead  ♥ Range Backpack van Noodlehead ♥ Poolside Tote van Noodlehead ♥ Minimalist wallet van Noodlehead

Little Eagle Bag van PiekeWieke ♥ Joy Clutch van K-BasTienertas van Jace-did-it!

Loule Bag van PinkPonyDesign

 

Deze diashow vereist JavaScript.