Hoera! De workshops kunnen terug van start gaan vanaf juni 2021!  Ik heb er zo véél zin in!

Na ruim een jaar kunnen we weer! Samen de mooiste tassen naaien! Ik kijk er naar uit je terug te verwelkomen. Omdat er veel mensen terug snakken naar een workshop, en ik je een zo ruim mogelijk aanbod wil aanbieden, zijn de eerstkomende workshops van het type ‘naai-een-tas’ (zie hieronder).

We organiseren workshops in kleinere groepen en volgen de veiligheidsmaatregelen streng op. Wie meer wil weten lees gerust onze Corona-maatregelen.

Heb je intussen vragen, aarzel niet me te contacteren. Ik denk graag mee.

Voor wie graag NU praktische hulp en ondersteuning wil? Ik help je ook via individuele Online tassennaai-coaching.

Workshopaanbod

Op een workshopdag werkt ieder aan hetzelfde project met persoonlijke begeleiding.  Een workshop gaat dus steeds over een bepaald patroon. Tijdens een workshop loods ik je door de werkbeschrijving met veel tips & tricks. De gebruikte technieken worden uitvoerig uitgelegd en voorgedaan.  Workshops zijn exclusief materiaal en patronen, tenzij anders vermeld in de beschrijving. Meestal wordt er vooraf wat voorbereiding gevraagd, zoals het knippen en verstevigen van de stoffen. Soms kan de voorbereiding uitgebreid worden met naaiwerk dat wordt uitgelegd in een fotohandleiding. Tijdens de workshop geef ik geen groepsles, maar kan ieder werken op haar eigen tempo. Ik volg je persoonlijk op en geef uitleg bij de stap die jij gaat uitvoeren. En natuurlijk zal ik proberen je naai-zelfvertrouwen op te krikken. Het is mijn betrachting dat je na de workshop vol trots, zelfvertrouwen en met een afgewerkte creatie huiswaarts keert.

Klik hieronder 👇 op de ⬜ van je favoriete patroon voor getailleerde info.

 

Nieuw! Workshop Naai-een-tas

Nieuw in het workshopaanbod!  Op deze workshopdag naai je een (tassen-)project naar keuze.  Dus, in tegenstelling tot de andere workshops, naait ieder aan een ander project.  Is dit dan een naaidag?  Neen, want je wordt heel intensief individueel begeleid.  Zowel vooraf, als op de workshopdag zelf. Het aantal deelneemsters is beperkt en je wordt de hele dag gecoacht.

Klik hieronder 👇⬜ voor meer info.

 

Kies de juiste workshop!

Kies de workshop die bij je past.  Ik begrijp helemaal dat je kan vallen voor een patroon en heel graag die éne tas wil maken!  Kijk echter na of die workshop iets voor jou is.  Niets zo frustrerend als een workshop die je petje te boven gaat.  Kies dan eerst een eenvoudiger project.  Ben je gevorderde en kies je voor een makkelijkere workshop, dan kan het zijn dat je vroeger klaar bent of nog iets extra kan doen.

De workshops zijn ingedeeld in 3 verschillende moeilijkheidsgraden (dewelke ook telkens vermeld staan in de workshopinfo):

Tassen-beginner
Tassen-ervaring
Tassen-gevorderde

Je hebt al ​wat afgewerkte (kleding of andere) stukken genaaid en wil graag ​​ervaring opdoen bij het maken van een tas.

Je hebt al ​minstens 3 tassen genaaid. Je hebt al eens een rits ingezet, gewerkt met versteviging en bent vertrouwd met je machine.

Je hebt al ​minstens 5 tassen genaaid, kan vlotjes ritsen naaien, hebt ervaring met Style-Vil en kunstleer, én kent je machine instellingen op je duimpje.

Staat de workshop van jouw voorkeur niet op de huidige kalender?  Dan kan je deze inplannen als privé-workshop.  Verzamel enkele naaivriendinnen en schrijf je als groep in voor een workshop op datum en plaats van jouw keuze.  Dit kan op weekdagen (min. 5 personen) of op weekenddagen (min. 6 p.), voor groepjes vriendinnen maar ook voor naaiclubs, verenigingen of op naaiweekends.