Ik vind het super leuk om mijn passie voor naaien te kunnen delen.

Ik ben vrij stil en eerder timide van nature, maar zet mij tussen een aantal naaisters en ik wordt een enthousiaste spraakwaterval.  Zo tof vind ik het, om mensen te coachen en zelfvertrouwen te geven.

Bijvoorbeeld met naaiworkshops waar je met een afgewerkt kledingstuk naar huis kan gaan. Zo heb je een goede basis, zodat je nadien thuis er nog kan maken of een ander patroon aandurft.

Tassenworkshops natúúrlijk ook. Want tassen naaien IS niet moeilijk! En met de juiste versteviging (hoezo, mijn stokpaardje?) krijgt iedere zelfgemaakte tas een wow-factor.

 

 

Het is de bedoeling dat er een kalender op deze website komt, maar dat is er dus nog niet van gekomen…  Intussen maak ik een oplijsting bij de evenementen op mijn Facebook pagina.

 

Op dit moment zijn er workshops ingepland op 6 locaties, voor info en inschrijvingen ga je naar de website van de betreffende winkel:

Provincie Antwerpen

Provincie Vlaams-Brabant

Provincie Limburg

 

Is een workshop volzet?  Neem dan contact op met mij of met de winkel.  Bij voldoende interesse wordt een bijkomende datum ingepland, en dan weet jij het als eerste!  Je kan ook op de reservelijst genoteerd worden.

 

Katrienette komt ook met veel plezier naar je toe!  Ik geef workshops bij mensen thuis, op naaiweekends of ander locaties.  De plaats maakt niet uit, ik zit er niets mee in om België te verkennen of zelfs naar Nederland te rijden.  Dat kan zowel overdag als ‘s avonds, op weekdagen, weekends of zelfs op feestdagen.

Contacteer me gerust om een workshop op maat te bespreken, ik sta open voor alle wilde ideeën 🙂

 

Hopelijk tot ziens binnenkort.

 

Naaiworkshops:

Rimpelrokje, t-shirt, damesrok, blouse, sweater, …

 

Tassenworkshops:

Stella Weekender van Swoon ♥ Heidi Foldover van SwoonBlanche van Swoon

 Explorer Tote van Noodlehead  ♥ Range Backpack van Noodlehead ♥ Poolside Tote van Noodlehead

Little Eagle Bag van PiekeWieke ♥ Joy Clutch van K-BasTienertas van Jacedidit

Loule Bag van PinkPonyDesign

 

Deze diashow vereist JavaScript.