Boek snel je plaats voor een workshop 👉 klik hier

Hoera! Je kan inschrijven voor de workshops voor het najaar 2021!

Ik kijk er ontzettend naar uit je terug te verwelkomen, zowel in Vlaanderen als in Nederland!

Dit najaar zijn er 2 soorten workshops ingepland op de locaties:

WORKSHOP maak-je-mooiste-tas: keuze uit vier Nederlandstalige patronen, met als begeleidingsfocus om te leren hoe je mooie en fijn afgewerkte tassen kan naaien. Je gaat met een afgewerkte tas en veel ervaring naar huis.

WORKSHOP naai-een-tas: keuze uit eender welk patroon, waarbij ik je erdoor loods van A tot Z. Een boost voor je zelfvertrouwen in het maken van (anderstalige) tassenpatronen.

Behalve deze workshops vinden er ook weer een aantal privé-workshops plaats. Wil jij dit ook? Dat kan! Heb jij of ken jij een locatie waar ik (gratis) les kan geven en zou je daar -samen met anderen- graag een workshop volgen, laat het mij weten. Een locatie kan van alles zijn: een naaiclub, een zaaltje, schuur of zelfs bij iemand thuis. Ik kom gewoon naar jou toe (in heel Vlaanderen en ook naar het zuiden van Nederland 🤩). Een privé workshop kan vanaf 5 personen. Dat kan op weekdagen en tijdens het weekend. Voor een privé workshop kan je kiezen uit het volledige onderstaande workshopaanbod, of een workshop op maat. Heb je vragen, aarzel niet me te contacteren. Ik denk graag mee.

Voor wie graag NU praktische hulp en ondersteuning wil? Ik help je ook via individuele Online tassennaai-coaching.

Workshopaanbod

Op een workshopdag werkt ieder aan een tassen-project mét persoonlijke begeleiding. Tijdens een workshop loods ik je door de werkbeschrijving met veel tips & tricks. De gebruikte technieken worden uitvoerig uitgelegd en voorgedaan. Workshops zijn exclusief materiaal en patronen, tenzij anders vermeld in de beschrijving. Meestal wordt er vooraf wat voorbereiding gevraagd, zoals het knippen en verstevigen van de stoffen. Soms kan de voorbereiding uitgebreid worden met naaiwerk dat wordt uitgelegd in een fotohandleiding. Tijdens de workshop geef ik geen groepsles, maar kan ieder werken op haar eigen tempo. Ik volg je persoonlijk op en geef uitleg bij de stap die jij gaat uitvoeren. En natuurlijk zal ik proberen je naai-zelfvertrouwen op te krikken. Het is mijn betrachting dat je na de workshop vol trots, zelfvertrouwen en met een afgewerkte creatie huiswaarts keert.

Klik hieronder 👇 op de ⬜ van je favoriete patroon voor getailleerde info.

 

Kies de juiste workshop!

Kies de workshop die bij je past.  Ik begrijp helemaal dat je kan vallen voor een patroon en heel graag die éne tas wil maken!  Kijk echter na of die workshop iets voor jou is.  Niets zo frustrerend als een workshop die je petje te boven gaat.  Kies dan eerst een eenvoudiger project.  Ben je gevorderde en kies je voor een makkelijkere workshop, dan kan het zijn dat je vroeger klaar bent of nog iets extra kan doen.

De workshops zijn ingedeeld in 3 verschillende moeilijkheidsgraden (dewelke ook telkens vermeld staan in de workshopinfo):

Tassen-beginner
Tassen-ervaring
Tassen-gevorderde

Je hebt al ​wat afgewerkte (kleding of andere) stukken genaaid en wil graag ​​ervaring opdoen bij het maken van een tas.

Je hebt al ​minstens 3 tassen genaaid. Je hebt al eens een rits ingezet, gewerkt met versteviging en bent vertrouwd met je machine.

Je hebt al ​minstens 5 tassen genaaid, kan vlotjes ritsen naaien, hebt ervaring met Style-Vil en kunstleer, én kent je machine instellingen op je duimpje.

Staat de workshop van jouw voorkeur niet op de huidige kalender?  Dan kan je deze inplannen als privé-workshop. Verzamel enkele naaivriendinnen en schrijf je als groep in voor een workshop op datum en plaats van jouw keuze. Dit kan op weekdagen (min. 5 personen) of op weekenddagen (min. 6 p.), voor groepjes vriendinnen maar ook voor naaiclubs, verenigingen of op naaiweekends.