Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop NAAI-EEN-TAS (27nov21@TOV)

27 november | 10:00 - 18:00

€75

Deze dagworkshop geeft je de kans om eender welk tassenpatroon te naaien met een tassenexpert naast jou! Deze workshop gaat door in kleine groep, dus je krijgt veel individuele begeleiding. Dit is de ideale gelegenheid om dát project te maken waar je niet alleen wil of durft aan te beginnen. Of dat project waar je vastgelopen bent. Of om je tastechnieken te verbeteren. Of gewoon om een dagje samen tassen te naaien in inspirerend en leuk gezelschap 😁.

Voor meer informatie zie: workshop-naai-een-tas-2021-11-27-tov

 

Corona-maatregelen:
De veiligheid van iedereen staat voorop! Lees zeker onze Corona-maatregelen. Denk er aan: je voorziet 2 mondneusmaksers en eigen drank en lunch.

 

Specifieke informatie:
Deze workshop gaat door te Toverstof waar voor workshops een aankoopverplichting van materialen geldt. Toverstof heeft een groot aanbod van stoffen, kunstleer, ritsen, tasfournituren en verstevigingen, keuze te over! Wie online wil bestellen maar twijfels heeft over bepaalde stoffencombinaties of producten, adviseer ik om contact op te nemen met de winkel! Ze sturen met veel plezier een foto van combinaties door en kunnen suggesties doen.

Toverstof ligt centraal in Vlaanderen, nabij Gent. De winkel is makkelijk bereikbaar en gesitueerd vlakbij de afrit van de autosnelweg, en er is veel (gratis) parking.

 

 
 

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€75
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.katrienette.be/product/workshop-naai-een-tas-2021-11-27-tov/

Organisator

Katrien
E-mail:
hallo@katrienette.be
Site:
https://www.katrienette.be

Locatie

Toverstof
Dendermondesteenweg 542
Destelbergen, Oost-Vlaanderen 9070 België
+ Google Maps