Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop MAAK-JOUW-MOOISTE-TAS (30okt21@NL Breda)

30 oktober | 10:00 - 18:00

€65

Deze dagworkshop is gericht op naaiers die willen leren hoe ze een mooie tas kunnen maken. Je kan kiezen uit 1 van de 4 vermelde Nederlandstalige patronen: Annemarette, Cosynette, Rosa of Walkynette. Met de hulp van een tassenexpert naast jou leer je de kneepjes om tot een mooi resultaat te komen! Je gaat naar huis met een afgewerkte tas en een hoop ervaring die je gebruikt bij al je volgende projecten.

Voor meer informatie zie: workshop-maak-jouw-mooiste-tas-2021-10-30-nl-breda

 

Corona-maatregelen:
De veiligheid van iedereen staat voorop!  Lees zeker onze Corona-maatregelen. Denk er aan: je voorziet 2 mondneusmaskers en eigen drank en lunch. Koffie en thee wordt voorzien. Voor de Belgische deelneemsters: hou er rekening mee dat je op Nederlands grondgebied zou kunnen gecontroleerd worden op coronabewijs (vaccinatiebewijs/negatieve testuistlag/herstelbewijs). In de workshopruimte krijg je een vaste zitplaats. De publieke ruimtes worden geventileerd.

 

Specifieke informatie:Deze workshop gaat door te Breda, Nederland in het Bernina Creative Center. Er zijn ruime plaatsen in de workshopruimte. Je brengt je eigen naaimachine mee. De naaimachine die je meebrengt mag natuurlijk van eender welk merk zijn! (Er geldt geen Bernina /Bernette beperking.) Bonus voor de geïnteresseerden: de demo-ruimte met Bernina/Bernette toestellen zal toegankelijk zijn tijdens de middagpauze en aan het eind van de workshop. Er is voldoende gratis parkeerplaats voor en achter het pand.

 
 

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.katrienette.be/product/workshop-maak-jouw-mooiste-tas-2021-10-30-nl-breda/

Organisator

Katrien
E-mail:
hallo@katrienette.be
Site:
https://www.katrienette.be

Locatie

Breda NL – Bernina Creative Center
Minervum 7270
Breda, 4817 ZM Nederland
+ Google Maps