Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop MAAK-JOUW-MOOISTE-TAS (23okt21@TOV)

23 oktober | 10:00 - 18:00

€65

Deze dagworkshop is gericht op naaiers die willen leren hoe ze een mooie tas kunnen maken. Je kan kiezen uit 1 van de 4 vermelde Nederlandstalige patronen: Annemarette, Cosynette, Rosa of Walkynette. Met de hulp van een tassenexpert naast jou leer je de kneepjes om tot een mooi resultaat te komen! Je gaat naar huis met een afgewerkte tas en een hoop ervaring die je gebruikt bij al je volgende projecten.

Voor meer informatie zie: workshop-maak-jouw-mooiste-tas-2021-10-23-tov

 

Corona-maatregelen:
De veiligheid van iedereen staat voorop! Lees zeker onze Corona-maatregelen. Denk er aan: je voorziet 2 mondneusmaksers en eigen drank en lunch.

 

Specifieke informatie:
Deze workshop gaat door te Toverstof waar voor workshops een aankoopverplichting van materialen geldt. Toverstof heeft een groot aanbod van stoffen, kunstleer, ritsen, tasfournituren en verstevigingen, keuze te over! Wie online wil bestellen maar twijfels heeft over bepaalde stoffencombinaties of producten, adviseer ik om contact op te nemen met de winkel! Ze sturen met veel plezier een foto van combinaties door en kunnen suggesties doen.

Toverstof ligt centraal in Vlaanderen, nabij Gent. De winkel is makkelijk bereikbaar en gesitueerd vlakbij de afrit van de autosnelweg, en er is veel (gratis) parking.

 

 
 

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.katrienette.be/product/workshop-maak-jouw-mooiste-tas-2021-10-23-tov/

Organisator

Katrien
E-mail:
hallo@katrienette.be
Site:
https://www.katrienette.be

Locatie

Toverstof
Dendermondesteenweg 542
Destelbergen, Oost-Vlaanderen 9070 België
+ Google Maps