Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop KUORIA •volzet•

29 februari | 09:30 - 18:00

€75

Je maakt een hoes (sleeve) voor een laptop of tablet. Deze heeft een voorzakje, en binnenin is een handige steekzak. Je toestel zit veilig weggeborgen tussen de verstevigingen. Je kan ook kiezen voor een volledig openritsbare map. En bijkomend ook nog voor een naai-map indeling met zakjes en elastiekhouder. Handvaten kan je ook toevoegen. Het patroon heeft 5 maten en 3 mogelijke hoogtes, dus is geschikt voor bijna elk toestel.

 

Wat leer je:
– werken met verschillende verstevigingen – werken met kunstleer/kurkleer – naaien van een voorzakje met schuine rits – naaien van een steekzak met sluiting strook met klittenband – verhogen van een ritsstrook – inzetten van een ritsstrook op ronde hoeken – (optioneel) plaatsen handvaten – (naaimap) binnenpand met ritszakjes van mesh – (naaimap) plaatsen elastiekhouder voor pennen, scharen etc.


Patroon:

Kuoria Laptoptasche/Nähmappe van ​Hansedelli (kooppatroon)  Je kan kiezen uit 5 maten: 8″ (23×15 cm), 10″ (28×20 cm), 13″ (35×24 cm), 15″ (40×28 cm) of 17″ (44×32 cm). Je heb 3 hoogtes: plat, half-hoog en hoog. Je maakt ofwel de hoes (sleeve) ofwel de (volledig openritsbare) map-versie.


Voorbereiding:
Knippen, verstevigen en een klein beetje naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding – voorzie ca. 4 uur, of 5 uur i.g.v. naaimap-indeling.


Moeilijkheidsgraad: ** Tassen-ervaring


Prijs:
75,00 € inclusief BTW. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie. Deelneemsters ontvangen de patroondelen in één maat naar keuze (Hansedelli Lizenznummer 12602-191125-7564-KO-NK).  Lunch, drank en versnaperingen worden door de locatie voorzien.


Benodigdheden:

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) ​zijn niet inbegrepen.

​​Een overzicht van de ​nodige materialen vind je in het PDF-bestand Benodigdheden STELLA.


Meer info en foto’s:

​​Dit veelzijdige patroon is dankbaar om te maken en te geven.  De voorbereidingen zijn beperkt én op deze dagworkshop maak je deze tas met een coach aan je zijde.  Ik geef veel tips en leg je alles uit om tot een mooi resultaat te komen.  Wedden dat je nadien bestellingen krijgt?

​​Gedetailleerde informatie over deze tassen en véle foto’s van ​het maakproces vind je in de Kuoria Blogpost​​.

 

Specifieke informatie:

Aangezien deze workshop doorgaat bij Toverstof, wordt gevraagd om enkel met bij Toverstof aangekochte stoffen aan de slag te gaan.

 

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
09:30 - 18:00
Kosten:
€75
Evenement Categorie:

Organisator

Katrien
E-mail:
hallo@katrienette.be
Website:
https://www.katrienette.be

Locatie

Toverstof
Dendermondesteenweg 542
Destelbergen, Oost-Vlaanderen 9070 België
+ Google Maps