Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop NAAI-EEN-TAS (24jul21@TOV)

24 juli | 10:00 - 18:00

€65

Deze dagworkshop geeft je de kans om eender welk tassenpatroon te naaien met een tassenexpert naast jou! Deze workshop gaat door in kleine groep, dus je krijgt veel individuele begeleiding. Dit is de ideale gelegenheid om dát project te maken waar je niet alleen wil of durft aan te beginnen. Of dat project waar je vastgelopen bent. Of om je tastechnieken te verbeteren. Of gewoon om een dagje samen tassen te naaien in inspirerend en leuk gezelschap 😁.

 

Wat leer je:
Afhankelijk van het gekozen patroon kan je:
– werken met verschillende verstevigingen, kunstleer, paspel
– naaien van hengsels (verschillende technieken) en (verstelbare) riemen
– naaien van diverse soorten binnenzakjes en ritszakjes
– plaatsen van taspootjes en allerhande sluitingen
– plaatsen van rivetten en drukknopen
– inzetten van ritsen, werken met rits-op-rol


Patroon:
Patroon naar keuze! Van elke soort handtas, crossbody-tas, tote-tas, shopper, weekendtas, rugzak, boekentas, clutch, laptopsleeve, briletui, portefeuille, … enz.  Eender welk Nederlandstalig, Engelstalig of Duitstalig patroon.


Voorbereiding:
Knippen en verstevigen van al je patroondelen is de MINIMUM voorbereiding! Wil je het meeste uit je workshop halen, dan doe je (in overleg) ook nog voorbereidend naaiwerk.


Moeilijkheidsgraad:  * Tassen-beginner & **Tassen-ervaring & *** Tassen-gevorderde


Prijs:
Zijn inbegrepen: intensieve persoonlijke begeleiding tijdens de workshop. Voorafgaandelijk: 1/ een belmoment (per telefoon of videobellen) om je keuze te bespreken, je thuiswerk te overlopen en je materiaalvragen te beantwoorden en 2/ een online hulplijn (per whatsapp) voor al je twijfels en vragen tijdens je voorbereiding.


Benodigdheden:
Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Deelneemsters dienen over het gekozen patroon te beschikken. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) ​zijn niet inbegrepen. Aangezien de workshop doorgaat bij Toverstof, vragen zij om materiaal van bij hen te gebruiken.

Wie kiest voor een Katrienette patroon (Cosynette of Annemarette), en nog niet over het patroon beschikt, kan dit na inschrijving afzonderlijk bijkopen aan de speciale workshopprijs van 10,00-EUR.

​Optie, geheel vrijblijvend:
Wie kiest voor een van de onderstaande patronen, kan na inschrijving voor de workshop, de workshopdocumentatie (IB=Infobrochure/ NOT=Nederlandstalige Notities) afzonderlijk bijkopen.
– Blanche: 10,00-€ (IB: 17 blz + NOT: 8 blz)
– Explorer: 7,50-€ (IB: 26 blz)
– Harriet: 10,00-€ (IB: 25 blz + NOT: 12 blz)
– Kuoria: 10,00-€ (IB: 23 blz + NOT: 10 blz)
– Loule: 10,00-€ (IB: 15 blz + NOT: 10 blz)
– Making: 10,00-€ (IB: 27 blz + NOT: 8 blz)
– Marichel: 10,00-€ (IB: 22 blz + NOT: 8 blz)
– Poolside: 7,50-€ (IB: 15 blz)
– Range: 7,50-€ (IB: 21 blz)
– Stella: 10,00-€ (IB: 31 blz)

 

Corona-maatregelen:
De veiligheid van iedereen staat voorop! Lees zeker onze Corona-maatregelen. Denk er aan: je voorziet 2 mondneusmaksers en eigen drank en lunch.

 

Specifieke informatie:
Deze workshop gaat door te Toverstof waar voor workshops een aankoopverplichting van materialen geldt. Toverstof heeft een groot aanbod van stoffen, kunstleer, ritsen, tasfournituren en verstevigingen, keuze te over! Wie online wil bestellen maar twijfels heeft over bepaalde stoffencombinaties of producten, adviseer ik om contact op te nemen met de winkel! Ze sturen met veel plezier een foto van combinaties door en kunnen suggesties doen.

Toverstof ligt centraal in Vlaanderen, nabij Gent. De winkel is makkelijk bereikbaar en gesitueerd vlakbij de afrit van de autosnelweg, en er is veel (gratis) parking.

 

 
 

Gegevens

Datum:
24 juli
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.katrienette.be/product/workshop-naai-een-tas-24jul21-tov/

Organisator

Katrien
E-mail:
hallo@katrienette.be
Site:
https://www.katrienette.be

Locatie

Toverstof
Dendermondesteenweg 542
Destelbergen, Oost-Vlaanderen 9070 België
+ Google Maps