Video-pagina

Op deze pagina worden de video’s die ik op sociale media post verzameld. Dus ook als je geen Instagram of Facebook hebt kan je ze hier (her-)bekijken!

Er zijn video’s in 3 categorieën: “Over Katrien”, “Tips & Tricks” en “Vraag het aan Katrien”. In de beschrijving vind je telkens meer info over het onderwerp.

De video’s zijn geplaatst in chronologische volgorde. De meest recente staat links bovenaan.

Klik hieronder 👇 op de ▶ knop om de video van je keuze te bekijken.

Naaigaren. Is dat nu echt zóoooo belangrijk?

JA dus!

Ik leg uit met welke tassen-patronen je kan groeien van tassen-leek, naar tassen-naaister, naar tassen-expert. Met als bonus nog een overvloed aan inspiratie!

🖊 Huh, wasda? Een naai-video en ze gaat over pennen praten? Ja, deze tips&tricks video gaat over ‘friXion’ balpennen.

Deze video gaat over Fast2Fuse. Mijn favoriete bodemversteviging! Leer bij en kijk mee hoe ik het gebruik.

Het rolmes! Ik ben pro 👍 en vertel je waarom. Welke ik de beste vind en ik laat je zien hoe ik een rolmes gebruik.

De “beste” tassen-naaimachine bestaat niet, maar ik vertel graag wat ik belangrijk vind en hoe jij voor jou de best gepaste kan vinden!

Een uitvoerige uitleg over naaitape! Waarom, welke, hoe gebruiken én met welke naalden (super tip💪)!

De meest uitgebreide info over wonderclips! Waarom, welke, hoe gebruiken en personaliseren. Je leert het hier!

In deze korte video vertel ik wie ik ben, hoe Katrienette gegroeid is, en hoe ik je nu help de tas van je dromen te naaien!

DISCLAIMER: In de video’s vertel ik mijn ongezouten mening en persoonlijk advies. Deze zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en mijn bevindingen tijdens het gegeven van workshops. Ik doe niet aan enige sponsoring of affiliate campagnes. Het al dan niet vermelden, tonen en/of becommentariëren van producten dient louter ter informatie.

De via deze video’s verspreide informatie is slechts informerend van aard. Katrienette aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze in of via deze video’s is verkregen.