REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 96 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Patroon Briletui | Tutorial Labels

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Al enkele patronen gekocht. Zeer duidelijke omschrijving. De briletui heb ik al gemaakt en de reactie van mijn man was: “o dat is mooi modelletje”.
Ondertussen heb ik ook een paar labels gemaakt en ze zijn super uitgelegd.
Ik heb al een paar mensen naar jouw website doorverwezen.

Dolores

Workshop Blanche

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Op 1 dag een volledige tas maken. Nooit gedacht dat ik het kon. Zeker niet omdat het mijn eerste tas ooit was.
Maar met de hulp van Katrien heb ik dit op 1 dag geklaard!
Op mijn eigen ritme en met veel tips en tricks kwam ik thuis met een mooie Blanche.

Kelly

Patroon Cosynette

Rated 4 out of 5
1 november 2020

Duidelijk patroon en supergoede uitleg met foto’s. 👍

Tineke

Patronen Cosynette & Briletui

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Perfecte werkbeschrijving en klanten service

Wendy.

Workshops Blanche & Poolside & Minimalist | Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Workshops bij een topmadame
Ik heb al 3 maal een workshop gevolgd bij Katrien (bij Toverstof). Telkens zo tevreden naar huis gegaan. Voor je daadwerkelijk de workshop doet, krijg je zoveel steun van Katrien. Als je haar een berichtje stuurt met een vraag, heb je je gsm nog niet kunnen wegleggen of ze heeft al geantwoord.
Toen ze haar eigen patroon heeft uitgebracht (de cosynette), heb ik het meteen gekocht. Bij het lezen van de beschrijving was het precies of ik hoorde de aanmoedigingen van Katrien. Zoals ze ook doet tijdens de workshops. Zo blij dat ik 2 jaar gelden de stap heb genomen om de blanche te maken. Nu weet ik dat ik altijd een hulplijn heb als ik een tas wil maken. Want Katrien staat altijd voor je klaar! Kortom een topmadame!

Sofie

Workshops Range & Making & Stella

Rated 5 out of 5
31 oktober 2020

Katrien is een lieve dame die de workshop nauwkeurig en duidelijk begeleid.

Leen

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
31 oktober 2020

Een superpatroon ! Zo enorm duidelijk uitgelegd, met foto’s erbij. Voor mij als moeilijke verstaander heel duidelijk!
Heb het zonder enige moeite in m’n eentje kunnen maken.

Heidi

Workshop Naai-een-tas

Rated 5 out of 5
31 oktober 2020

Wat ben ik blij dat ik kon deelnemen aan een workshop in deze Corona-tijden… toen het nog kon…
Ik wou graag een kleuterboekentas naaien, nog geen idee welke en kreeg al meteen een aantal leuke ideeën doorgestuurd! Eens gekozen kreeg ik ook verdere tips om het patroon verder helemaal naar mijn zin te maken.
Tijdens de workshop verliep alles heel vlot en ontspannen. Je krijgt hulp waar nodig, tips die helpen en ziet bij iedereen het project meer en meer vorm krijgen, zalig vind ik dat!
Ik heb alvast genoten van mijn ideale dagje me-time, dankjewel Katrien!

Nele

Workshop Naai-een-tas

Rated 5 out of 5
31 oktober 2020

Eerste contact
Ik heb Katrien nog niet in het echt gezien maar reeds 2x aan de telefoon. Ik had me juist ingeschreven voor de workshop op 7 november [nvdr: deze werd geannuleerd omwille van covid]. Ze staat je met raad en daad bij, geen vraag is haar teveel om het op te lossen. Zo zouden er meer mogen zijn.
Bedankt Katrien.

Carine

Workshops Explorer & Making & Stella & Mathilda & Marichel & Loule & Harriet

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Zalig tassen maken!
We wilden toch wel eens iets anders doen. Onze ‘naaijuf’ was tijdelijk verhuisd naar Bali en we hadden een mini naaiclubje met 2, maar het kriebelde om toch nog eens een workshop te volgen. Laten we dat eens proberen zo’n tas maken! De stoffen kiezen was een beetje stress, maar zo leuk! Dan de beschrijving…oei zo streng😄 vele berichtjes later was de voorbereiding klaar. Alles netjes ingepakt op naar Toverstof. Spannend! Bleek Katrien nu toch een hele lieve en zeer geduldige vrouw te zijn! ‘S avonds zijn we doodmoe maar zo content naar huis gegaan met onze eerste tas! Om dan zo trots als een gieter foto’s te posten!
En er zijn er nog een aantal tassen gevolgd. Er zijn natuurlijk frustratie momenten geweest, maar een chocolaatje kan helpen. En onze goede vriend heeft zijn werk gehad. (Nvdr.tornmesje). Trouwens altijd super ontvangst in Toverstof! Ondertussen hebben we natuurlijk ook al de Cosynette gemaakt en er ligt nog een pakketje van Ateljee Caro klaar.
Nog een kleine anekdote: ik was aan het sms’en met Katrien ivm de Cosynette en ik stuur ‘ik heb nu wel een probleem’, direct kwam er antwoord ‘oei, kan ik helpen?’ ‘Ik heb geen tijd meer om kleren te naaien door de tassen!’
Dus om een lang verhaal kort te houden, ik zou niet weten wat je űberhaupt nog kan verbeteren! Hopelijk lukt het volgend jaar om de Blanche te maken!

Veerle