REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 87 recensies)
Uitstekend85%
Heel goed14%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshops Explorer & Making & Stella & Mathilda & Marichel & Loule & Harriet

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Zalig tassen maken!
We wilden toch wel eens iets anders doen. Onze ‘naaijuf’ was tijdelijk verhuisd naar Bali en we hadden een mini naaiclubje met 2, maar het kriebelde om toch nog eens een workshop te volgen. Laten we dat eens proberen zo’n tas maken! De stoffen kiezen was een beetje stress, maar zo leuk! Dan de beschrijving…oei zo streng😄 vele berichtjes later was de voorbereiding klaar. Alles netjes ingepakt op naar Toverstof. Spannend! Bleek Katrien nu toch een hele lieve en zeer geduldige vrouw te zijn! ‘S avonds zijn we doodmoe maar zo content naar huis gegaan met onze eerste tas! Om dan zo trots als een gieter foto’s te posten!
En er zijn er nog een aantal tassen gevolgd. Er zijn natuurlijk frustratie momenten geweest, maar een chocolaatje kan helpen. En onze goede vriend heeft zijn werk gehad. (Nvdr.tornmesje). Trouwens altijd super ontvangst in Toverstof! Ondertussen hebben we natuurlijk ook al de Cosynette gemaakt en er ligt nog een pakketje van Ateljee Caro klaar.
Nog een kleine anekdote: ik was aan het sms’en met Katrien ivm de Cosynette en ik stuur ‘ik heb nu wel een probleem’, direct kwam er antwoord ‘oei, kan ik helpen?’ ‘Ik heb geen tijd meer om kleren te naaien door de tassen!’
Dus om een lang verhaal kort te houden, ik zou niet weten wat je Ʊberhaupt nog kan verbeteren! Hopelijk lukt het volgend jaar om de Blanche te maken!

Veerle

Workshop Stella Weekender

Rated 4 out of 5
30 oktober 2020

4 op 5. Beschrijving zeer goed. Graag alle beschrijving in het Nederlands.

Karin

Workshop Mathilda

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Ik heb de workshop Mathilda tas gevolgd, was mijn eerste tas ooit, dus begon ik er met een klein hartje aan. We kregen op voorhand een lijst met wat we nodig hadden en wat huiswerk. Alles was heel mooi uitgelegd in het bijgaande mapje met foto’s. Wat het voor mij toch makkelijker maakt, als ik het ook kan zien. De voorbereidingen gingen me dan ook vlot af. Tijdens de workshop werd alles heel goed uitgelegd en kon je gewoon op je eigen tempo verder, ook al moest het verschillende keren uitgelegd worden. Zelf ben ik vlug zenuwachtig en vlug in paniek, maar Katrien straalt rust uit en daardoor ging het me goed af. Ondertussen heb ik al heel wat tassen gemaakt, dus je kan wel zeggen dat mijn liefde voor tassen maken wel een groot deel door jou komt!

tania

Workshop Blanche tijdens naaiweekend

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Persoonlijk vind ik het tof dat je al een heel stuk van te voren moet doen. Op die manier kan je in een workshop een volledige tas afgewerkt krijgen en krijg je hulp bij de iets moeilijkere dingen. In de workshop werden ook veel nuttige tips gegeven. Aan deze tips and tricks heb ik nog steeds iets bij het maken van andere tassen. Katrien is ook gewoon een heel toffe madam!

Nele – https://www.instagram.com/nelecrombez/

Workshops Blanche & Range & Poolside

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

De eerste workshop die ik bij Katrienette volgde was de Blanche Barrel Bag. Ik had nog nooit een tas genaaid (althans niet een Ă©chte handtas) dus was best wat zenuwachtig. Ik was toch wel geschrokken van het huiswerk en de hoeveelheid tijd dat je nodig hebt om de workshop voor te bereiden. Je begint dus al aan iets zonder rechtstreekse begeleiding maar dankzij de perfect uitgeschreven voorbereiding kon er Ă©cht niks fout gaan. De werkbeschrijving is heel gedetailleerd en geĂŻllustreerd met duidelijke foto’s. Uiteindelijk is het maar goed dat je thuis al je voorbereiding doet want tijdens de workshop heb je echt al je tijd nodig. En dankzij de voorbereiding kan je ook relaxter doorwerken tijdens de workshop. Katrien straalt Ă©Ă©n en al rust uit en geeft je het gevoel dat je gerust vragen mag stellen. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en wordt nauwkeurig uitgelegd. Na de Blanche heb ik nog 2 workshops gevolgd: de Poolside Tote en Range Backpack. Bij de Range Backpack liet Katrien mij rustig nadenken (sukkelen dus) hoe je die bandjes moest bevestigen, beetje frustrerend maar uiteindelijk maar goed ook want zo leer je het best. Uiteindelijk werd het wel goedgekeurd door haar hoor :). De Poolside Tote is de tas die ik nog 3 keer alleen gemaakt heb, mĂ©t de handleiding van zowel Katrien als de originele werkbeschrijving. Als je houdt van naaien en je wilt je eens wagen aan een handtas, dan is Katrienette een Ă©chte aanrader.

Debbie Haegens

Workshops Blanche & Making & Stella & Marichel & Harriet & Kuoria

Rated 5 out of 5
30 oktober 2020

Ik heb al meerdere tassen bij jou gemaakt!
De bijkomende instructies op papier maar vooral de didactische begeleiding zijn zéér professioneel. Elke deelnemer wordt op eigen niveau geholpen. De voorziene tijd voor een workshop is goed besteed! Leuk om op deze manier hulp te krijgen bij het creëren van een tas! Ik heb al veel geleerd van jou!

Marie-Josée Decoster

Workshops Blanche & Harriet & Kuoria

Rated 4 out of 5
30 oktober 2020

De workshops zijn altijd perfect voorbereid.

Linda