REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 96 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Patronen Cosynette & Briletui

Rated 4 out of 5
1 november 2020

Ervaring met aangekocht patroon en handleiding:
Zeer tevreden met de uitgebreid beschreven en met foto’s geïllustreerde handleidingen bij de aangekochte tassenpatronen.

Avatar for Mireille Lamot
Mireille Lamot

Workshop Naai-een-tas

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Wat ik heel erg gewaardeerd heb, is de uitgebreide voorbereiding op de workshop. Ik ben zelf nogal van het type “stresskip”. Doordat we op voorhand moesten knippen en verstevigen en thuis al mochten doen wat we konden, kon ik op een ontspannen manier starten. Katrien was ook steeds online bereikbaar voor vragen tussenin.
De extra handleiding voor de riem was een voltreffer. Ik kon daar als beginnende tassennaaister perfect mee weg. Vooral de tricks die je niet in een standaard handleiding vindt, zijn een plus. Hierbij denk ik oa. aan uitleg over versteviging, ….
Tijdens de workshop zelf hadden ik en mijn naaimachine onze dag niet ;-). Door onverwachte omstandigheden kon ik er niet steeds mijn gedachten bijhouden. Katrien bleef altijd geduldig. Op een bepaald moment lukte het me niet meer, mede doordat mijn naaimachine continu vastliep. Toen ik besloot om een uurtje vroeger te vertrekken, bleef Katrien heel vriendelijk en dwong ze me absoluut nergens toe. Ze voelde dat ik niet lekker in mijn vel zat. Op zo’n moment is dat de meest helpende reactie die een workshop-lesgeefster kan geven.
Nadien heb ik nog alle vragen kunnen stellen om mijn tas thuis te kunnen afwerken. Daar kan ik alleen maar chapeau voor zeggen. Je moet het toch maar doen.
Katrien, je bent een heel toegewijde lesgeefster.
Helemaal doordrongen met liefde voor tassen naaien.
En dat straal je ook uit!

Avatar for Elien
Elien

Patroon Cosynette

Rated 4 out of 5
1 november 2020

Ik heb de cosynette gemaakt zeer leuk patroon .
Je hebt keuze uit de kleine of grote versie.
Werkbeschrijving is zeer goed
Kijk al uit naar een nieuw tassen patroon

Avatar for Natascha
Natascha

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Waren alle patronen maar zo juist, uitgebreid en voorzien van alle details!

Avatar for L_eendje
L_eendje

Workshops Blanche & Stella & Harriet & Kuoria

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Ik volgde ondertussen verschillende workshops bij Katrien, zowel in groep als privé en elke keer opnieuw is het beter als de vorige keer! Ik had voor mijn eerste Katrienette workshop nog nooit een tas gemaakt, maar Katrien legt het zo goed uit (meerdere keren indien nodig) dat dat geen enkel probleem was! Ook als je daarna op je eentje tassen maakt en ergens vastzit, staat ze je met raad en daad bij of denkt mee over een oplossing! Zelfs nu ik de “hulp’ veel minder nodig heb, blijf ik met plezier de workshops volgen want elke keer leer ik nog dingen bij en het is ook gewoon een hele leuke dag!!

Avatar for L_eendje
L_eendje

Workshop Minimalist

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Op een warme avond zat ik met een groep femmadammen in een benepen lokaal waar Katriennette ons kwam leren hoe we de Minimalist Wallet in elkaar konden naaien. Het zweet vloeide (let.&fig.), maar Katrien bleef de kalmte zelve !
Met haar engelengeduld deed ze bij elke productiestap een rondje om ieders vragen op te lossen. Wie niet mee was en enkele stappen achter zat, kreeg evengoed nog eens geduldig de uitleg.
En dan haar handleiding…wauw, zo gedetailleerd ! Ik kon er weken later thuis, zonder problemen mee aan de slag om de kleine versie te maken. SUPER !

Avatar for Ann
Ann

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Ik heb het patroon van de cosynette gekocht. Wat was ik verschoten van de uitgebreide handleiding. Dit was echt top, nog nooit was het zo gemakkelijk om via de uitgebreide handleiding een tas te maken. Ik heb er ondertussen al 4 gemaakt en deze zullen zeker niet de laatste zijn. Ik hoop dat er nog leuke ontwerpen komen.

Avatar for Cindy
Cindy

Workshop Making

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Prive workshop @ home!
Ter voorbereiding van deze workshop was er een vlotte communicatie met Katrien.
De dag zelf was Katrien op tijd en geweldig voorzien van extra materialen en daar bovenop nog een bundel extra instructies.
Daarnaast bruist Katrien van extra tips, extra handigheidjes, … dit alles op maat van ieder zijn niveau!
Stap voor stap heeft ze ons groepje er door geleid en zijn we allemaal met een unieke rugzak naar huis gegaan.
Dit was een super gezellige en interessante dag!

Avatar for Soetkin
Soetkin

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Zeer duidelijk patroon, enorm veel foto’s bij de instructies zodat ik geen enkele keer heb moeten tornen 🙂

Avatar for Soetkin
Soetkin

Workshops Heidi & Minimalist & Loule

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Ik heb al enkele workshops gedaan, en steeds met een prachtig resultaat naar huis gegaan. Katrien staat er steeds om je stap voor stap te helpen. Om thuis nog eens aan de slag te gaan, helpt het mij zeker dat haar uitleg niet alleen tekst bevat maar ook bestaat uit heel veel foto’s. De levenslange hulplijn is ook zeker een pluspunt.

Avatar for Tineke
Tineke