REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 81 recensies)
Uitstekend85%
Heel goed14%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshop Minimalist

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Op een warme avond zat ik met een groep femmadammen in een benepen lokaal waar Katriennette ons kwam leren hoe we de Minimalist Wallet in elkaar konden naaien. Het zweet vloeide (let.&fig.), maar Katrien bleef de kalmte zelve !
Met haar engelengeduld deed ze bij elke productiestap een rondje om ieders vragen op te lossen. Wie niet mee was en enkele stappen achter zat, kreeg evengoed nog eens geduldig de uitleg.
En dan haar handleiding…wauw, zo gedetailleerd ! Ik kon er weken later thuis, zonder problemen mee aan de slag om de kleine versie te maken. SUPER !

Ann

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Ik heb het patroon van de cosynette gekocht. Wat was ik verschoten van de uitgebreide handleiding. Dit was echt top, nog nooit was het zo gemakkelijk om via de uitgebreide handleiding een tas te maken. Ik heb er ondertussen al 4 gemaakt en deze zullen zeker niet de laatste zijn. Ik hoop dat er nog leuke ontwerpen komen.

Cindy

Workshop Making

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Prive workshop @ home!
Ter voorbereiding van deze workshop was er een vlotte communicatie met Katrien.
De dag zelf was Katrien op tijd en geweldig voorzien van extra materialen en daar bovenop nog een bundel extra instructies.
Daarnaast bruist Katrien van extra tips, extra handigheidjes, … dit alles op maat van ieder zijn niveau!
Stap voor stap heeft ze ons groepje er door geleid en zijn we allemaal met een unieke rugzak naar huis gegaan.
Dit was een super gezellige en interessante dag!

Soetkin

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Zeer duidelijk patroon, enorm veel foto’s bij de instructies zodat ik geen enkele keer heb moeten tornen 🙂

Soetkin

Workshops Heidi & Minimalist & Loule

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Ik heb al enkele workshops gedaan, en steeds met een prachtig resultaat naar huis gegaan. Katrien staat er steeds om je stap voor stap te helpen. Om thuis nog eens aan de slag te gaan, helpt het mij zeker dat haar uitleg niet alleen tekst bevat maar ook bestaat uit heel veel foto’s. De levenslange hulplijn is ook zeker een pluspunt.

Tineke

Patroon Briletui | Tutorial Labels

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Al enkele patronen gekocht. Zeer duidelijke omschrijving. De briletui heb ik al gemaakt en de reactie van mijn man was: “o dat is mooi modelletje”.
Ondertussen heb ik ook een paar labels gemaakt en ze zijn super uitgelegd.
Ik heb al een paar mensen naar jouw website doorverwezen.

Dolores

Workshop Blanche

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Op 1 dag een volledige tas maken. Nooit gedacht dat ik het kon. Zeker niet omdat het mijn eerste tas ooit was.
Maar met de hulp van Katrien heb ik dit op 1 dag geklaard!
Op mijn eigen ritme en met veel tips en tricks kwam ik thuis met een mooie Blanche.

Kelly

Patroon Cosynette

Rated 4 out of 5
1 november 2020

Duidelijk patroon en supergoede uitleg met foto’s. 👍

Tineke

Patronen Cosynette & Briletui

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Perfecte werkbeschrijving en klanten service

Wendy.

Workshops Blanche & Poolside & Minimalist | Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
1 november 2020

Workshops bij een topmadame
Ik heb al 3 maal een workshop gevolgd bij Katrien (bij Toverstof). Telkens zo tevreden naar huis gegaan. Voor je daadwerkelijk de workshop doet, krijg je zoveel steun van Katrien. Als je haar een berichtje stuurt met een vraag, heb je je gsm nog niet kunnen wegleggen of ze heeft al geantwoord.
Toen ze haar eigen patroon heeft uitgebracht (de cosynette), heb ik het meteen gekocht. Bij het lezen van de beschrijving was het precies of ik hoorde de aanmoedigingen van Katrien. Zoals ze ook doet tijdens de workshops. Zo blij dat ik 2 jaar gelden de stap heb genomen om de blanche te maken. Nu weet ik dat ik altijd een hulplijn heb als ik een tas wil maken. Want Katrien staat altijd voor je klaar! Kortom een topmadame!

Sofie