REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 63 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshops Blanche & Range & Poolside

5,0 score
30 oktober 2020

De eerste workshop die ik bij Katrienette volgde was de Blanche Barrel Bag. Ik had nog nooit een tas genaaid (althans niet een échte handtas) dus was best wat zenuwachtig. Ik was toch wel geschrokken van het huiswerk en de hoeveelheid tijd dat je nodig hebt om de workshop voor te bereiden. Je begint dus al aan iets zonder rechtstreekse begeleiding maar dankzij de perfect uitgeschreven voorbereiding kon er écht niks fout gaan. De werkbeschrijving is heel gedetailleerd en geïllustreerd met duidelijke foto’s. Uiteindelijk is het maar goed dat je thuis al je voorbereiding doet want tijdens de workshop heb je echt al je tijd nodig. En dankzij de voorbereiding kan je ook relaxter doorwerken tijdens de workshop. Katrien straalt één en al rust uit en geeft je het gevoel dat je gerust vragen mag stellen. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en wordt nauwkeurig uitgelegd. Na de Blanche heb ik nog 2 workshops gevolgd: de Poolside Tote en Range Backpack. Bij de Range Backpack liet Katrien mij rustig nadenken (sukkelen dus) hoe je die bandjes moest bevestigen, beetje frustrerend maar uiteindelijk maar goed ook want zo leer je het best. Uiteindelijk werd het wel goedgekeurd door haar hoor :). De Poolside Tote is de tas die ik nog 3 keer alleen gemaakt heb, mét de handleiding van zowel Katrien als de originele werkbeschrijving. Als je houdt van naaien en je wilt je eens wagen aan een handtas, dan is Katrienette een échte aanrader.

Debbie Haegens

Workshops Blanche & Making & Stella & Marichel & Harriet & Kuoria

5,0 score
30 oktober 2020

Ik heb al meerdere tassen bij jou gemaakt!
De bijkomende instructies op papier maar vooral de didactische begeleiding zijn zéér professioneel. Elke deelnemer wordt op eigen niveau geholpen. De voorziene tijd voor een workshop is goed besteed! Leuk om op deze manier hulp te krijgen bij het creëren van een tas! Ik heb al veel geleerd van jou!

Marie-Josée Decoster

Workshops Blanche & Harriet & Kuoria

4,0 score
30 oktober 2020

De workshops zijn altijd perfect voorbereid.

Linda