REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 81 recensies)
Uitstekend85%
Heel goed14%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Op en top Annemarette!
De Annemarette is een handige, ruime én stijlvolle tas. Maak een small versie voor een avondje uit of de XL versie voor een weekendje weg… elke versie is heel ruim dankzij de brede basis. Heb je veel ervaring of ben je een beginner: dankzij de verschillende versies en opties kan iedereen met dit patroontje aan de slag. De handleiding is heel uitgebreid en geïllustreerd met ontelbare foto’s van het proces. Katrien legt je echt met handen en voeten uit hoe je het moet doen, dus falen is geen optie. Ik ben fan!

Girl in Uniform Lieve

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Ik mocht het nieuwste patroon van Katrienette testen : de Annemarette. Het patroon naait als een trein : de uitleg is heel uitgebreid en wordt begeleid door heel veel foto’s die het nog duidelijker maken. Het patroon is goed voor zowel een beginner als een gevorderde.
Ik vond het heel tof om te naaien. Alhoewel er aanvankelijk slechts 1 versie gepland stond, wou ik er onmiddellijk nog één maken toen de eerste gedaan was.
De medium versie die ik maakte, is perfect als handtas (er kan alleszins heel veel in!!!). De extralarge versie zal gebruikt worden als tas voor een weekendje weg.
Je kan er zo ver in gaan als je wil : classy of speels.
Een echte aanrader!

https://www.instagram.com/nelecrombez/

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
9 februari 2021

De Cosynette is een tassenpatroon naar mijn hart met de meest uitgebreide handleiding die ik al zag. Het is heerlijk om hiermee aan de slag te kunnen gaan en je tas te zien groeien. Grote voordelen zijn oa het stap-voor-stap begeleiden: het lijkt wel alsof Katrien naast je staat terwijl je de handleiding volgt. Verder gidsen de talrijke, zeer duidelijke, foto’s je mee door het document. Bijkomend vind je er ook tips & tricks in terug zodat je nog extra bijleert tijdens het ineen zetten van de tas. Heb je nog nooit een tas genaaid? Dan is dit echt de ideale handleiding om mee van start te gaan. Heb je toch nog een vraag, dan kan je altijd bij Katrien of in de Katrienette-Facebookgroep terecht.
Bedankt, Katrien, voor dit mooi patroon! Het blijft één van mijn favorieten. Intussen gebruik ik mijn 2 tassen dagelijks, omdat ze zo handig in gebruik zijn. Het derde exemplaar dat van onder mijn machine rolde gaf ik cadeau. Er volgen in de toekomst ongetwijfeld nog versies.
Ik kijk al uit naar volgende Katrienette-patronen :-)!

Veerle

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Nu ik aan de 3de versie v de Cosynette ga beginnen kan ik deze review echt niet meer uitstellen! Het is zo een leuke tas! Handig en echt met alles wat een tas moet hebben. Vooral de fotouitleg is super! Of je nu ervaring hebt of maar een beetje, de begeleiding stap per stap is top! Ik neem er alvast enkele tips uit mee om volgende naaiprojecten nog beter te kunnen realiseren. Ik kijk alvast uit naar een volgend patroon!

Oane

Workshops Marichel, Making & Blanche

Rated 5 out of 5
16 december 2020

Zalig om te volgen, heel hulpvaardig. Soms wat vermoeiend, maar nadien zo tevreden met je dag en wat je gemaakt hebt!!! Ook de info die je krijgt is enorm uitgebreid en volledig. Zodat je ook nadien zelf aan het werk kan.

Els

Patroon Cosynette

Rated 4 out of 5
15 december 2020

Heel volledig en duidelijk! Zalig om mee te werken!

Els

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

Rated 4 out of 5
13 december 2020

mooie uitgave, verzorgd en handig boekje om naar terug te grijpen.

Lucie

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

Rated 5 out of 5
4 december 2020

Op het eerste zicht een zeer interessante handleiding met duidelijke uileg. Nu nog wat tassen-me-time om erin te vliegen.

Nancy

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

Rated 5 out of 5
17 november 2020

Wat ben ik blij met dit boek. Heb reeds lang geleden het patroon van de Traverse bag gekocht en wegens de Engelse termen nog steeds niet aan begonnen. Heb jou boek tot in de puntjes gelezen,en de tas zal nu vlug gemaakt worden. Echt een grote hulp jou boek.😀👍Thanks ,Groetjes Els

Elisabeth Vanderborght

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

Rated 5 out of 5
16 november 2020

Dé handleiding voor de naaister die nog nooit met Engelstalige tassenpatronen gewerkt heeft. Maar vergis u niet: ook de ervaren tassennaaister leert hier iets van bij! Zo vond ik zelf de stukken over ‘materiaal berekenen’ en ‘versteviging’ héél interessant en handig. Dit alles werd in een heel vlotte en aangename stijl gegoten. Het leest als een trein! Hier ga ik nog veel aan hebben. Niet twijfelen, gewoon kopen! 😉

Sanne