REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 63 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshops Explorer & Joy & Stella & Blanche & Mathilda & Trixie & Marichel & Harriet & Kuoria & Naai-een-tas

5,0 score
4 november 2020

Heel veel workshops!
Voor mij begon het met de workshop van de Explorer Tote. Met een bang hartje ging ik er naartoe, want ik had absoluut nog niet veel naai ervaring. Maar mijn angst was ongegrond. Wat een leuke ervaring was dat! Duidelijke werkbeschrijving en een supervriendelijke en vooral heel geduldige Katrien! Ik ging naar huis met een geslaagde eerste zelfgemaakte tas.
En wat daarna gebeurde… ik volgde nog een tiental andere workshops van Katrienette en maakte ondertussen toch al meer dan 50 tassen!
Wees gewaarschuwd, eenmaal je er aan begint, kan je niet meer stoppen 😍😍!!

Silvie

Patroon Cosynette | Workshop Kuoria

4,0 score
4 november 2020

Patroon cosynette + voorbereiding workshop Kuoria
Dag Katrien, we hebben elkaar nog niet persoonlijk ontmoet, maar door de patronen en jouw website lijkt dit anders.
Ik heb het patroon van de cosynette bij jou reeds aangekocht en via materiaal van Ateljee Caro begonnen, nog niet helemaal af maar al ver gevorderd. Ben soms met meerdere projecten tegelijk bezig. Een super duidelijk patroon waar iedere beginneling aan kan beginnen, heel fijn om mee te werken.
Ik had me ook ingeschreven voor de workshop Kuoria bij jou thuis, maar daar bracht een vies beestje verandering in. Ik ben begonnen met de voorbereiding en dan is het gestopt. Ik heb jou eens gemaild met een vraagje over mijn stof en kreeg ik snel antwoord. Langs ene kant vind ik het wel jammer dat ik de werkbeschrijving niet heb om de tas te maken, maar misschien volgt er in beter tijden nog wel een workshop. Ik zou een laptoptas nu heeeel goed kunnen gebruiken. Ik ben nog altijd bereid om met veel plezier mijn eerste workshop bij jou te willen volgen. Veel groetjes en toi toi voor jou en je omgeving in deze moeilijke tijden.

Vicky Willemen

Workshops Blanche & Poolside & Stella | Patroon Cosynette

5,0 score
3 november 2020

Workshops Blanche, Poolside en Stella. Cosynette op mijn eentje en hulp bij de Mathilde via messenger.
Of het nu op een workshop of via messenger is, Katrien heeft altijd goeie tips en tricks!
Haar brochures met duidelijke uitleg en foto’s zijn gemakkelijk te volgen.
Een aanrader voor elke tassenmaker-addict!
Katrien, goed bezig! ❤️

Anja

Workshops Minimalist & Blanche & Marichel & Harriet | Patroon Cosynette

5,0 score
3 november 2020

Een workshop meedoen bij Katrien is zalig …. je komt altijd met een afgewerkte tas naar huis 💪🏻😊. Dank zij een goede voorbereiding thuis ( mogelijk door goede beschrijving die je opgestuurd krijgt ) en rustige uitleg tijdens de workshop , lukt het afwerken van je tas de dag van de workshop voor iedereen !
Onlangs heeft Katrien ook zelf een tassenpatroon “ de cosynette “ uitgegeven … super goede uitleg en foto’s … ik hoop dat er nog nieuwe patronen gaan volgen want echt goed beschreven en ook duidelijke foto’s . . Ik kijk al uit naar het volgende patroon .👍🏻

Mimi

Patroon Cosynette

5,0 score
3 november 2020

Een patroon waar Katrien al haar ervaring in heeft kunnen verwerken waardoor het een makkie wordt! Een stap voor stap volledig geïllustreerde dummie-proof beschrijving kan zelfs een beginner van zijn plankenkoorts bevrijden. Bovendien staat Katrien altijd klaar met goede raad. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord.
Een inspirerende en warme dame die mij de tassenkriebel heeft doorgegeven!

An R.

Workshop Marichel

5,0 score
3 november 2020

Op maat begeleiding en toch ook de sfeer van de groep met eenzelfde doel. Katrien zorgt ervoor dat iedereen op eigen tempo en zonder stress een fijne dag beleefd en met een mooi afgewerkt product naar huis kan.

An R.

Patroon Cosynette

5,0 score
3 november 2020

Wat een fijn patroon. Dankzij de uitgebreide handleiding lukte het me om een prachtige handtas te maken. Intussen zijn er al meerdere versies onder mijn machine uitgerold. Telkens weer een beetje anders, dankzij de vele variaties die allemaal in het patroon beschreven zijn. Perfecte handtas, zowel voor mezelf als om kado te geven. Dankjewel, Katrienette!

hanne willems (naadjesendraadjes.blogspot.com

Patronen Cosynette & Briletui

5,0 score
2 november 2020

De cosynette heb ik samen met twee vriendinnen gemaakt ! Heel duidelijk uitgelegd, vooral met de foto’s erbij.
En zo’ n tas is pas helemaal áf met een matching briletui!
Dit heb ik al verschillende keren gemaakt, ook leuk om als cadeautje te geven!

Marleen

Patroon Cosynette

5,0 score
2 november 2020

Zelden zo een goede werkbeschrijving tegengekomen. Heel tof patroon met veel variatiemogelijkheden. Ik heb intussen reeds 4 Cosynettes gemaakt. Er zullen er vast en zeker nog volgen. Ik kijk al uit naar je volgende patroon.

Katelijne

Patroon Cosynette

5,0 score
2 november 2020

Ik volgde Katrien al ruime tijd via fb en Insta en las de vele positieve berichtjes van de workshoppers en van de tassen-maaksters die al de chance gehad hebben om een workshop te volgen. Van mijn kant ligt er zeker een plan op tafel om zo gauw het opnieuw kan/mag en de afstand “doenbaar” is, mij in te schrijven.
Toen het patroon voor de Cosynette verscheen, heb ik geen seconde getwijfeld om het aan te kopen. Als enthousiaste gevorderde prutser (:-)) ben ik aan de slag gegaan. En ja hoor, 2 Cosynettes zijn er ondertussen vanonder de naaimachinevoet gerold. De mini en de midi. In mijn hoofd zie ik ook al de maxi versie , maar twijfel, twijfel, twijfel over de stoffen/kleur combi’s :-).. Tja, dat twijfelen daar kan ik weinig aan doen, ben immers geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal 🙂 🙂
Ik blijf je dus volgen op de sociale media Katrien en hoop dat we mekaar in de nabije toekomst ontmoeten (je gaat je werk hebben met mij denk ik)
Vele groetjes en #staysave
Christine (C-Bag)

Christine