REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 96 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Patroon Annemarette

Rated 4 out of 5
28 maart 2021

Ik ben een niet zo ervaren tassennaaister en ik heb wel even moeten lezen wat ik moest gebruiken voor het patroon voor een 3delige tas. Voor ervaren naaisters is dit evident maar ik heb toch moeten nadenken welke patroondelen en welke niet te gebruiken.
De uitleg stap per stap van de verschillende naaihandelingen is heel goed. Als beginner kan je hier zeker mee aan de slag.
Heel mooi stap per stap uitgelegd, super gedaan.
Misschien nog een uitdaging voor u Katrien is er een video handleiding bij te maken?

Avatar for Katrien
Katrien

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
27 maart 2021

Ik heb de Annemarette tas gemaakt, welke ik aan moest passen omdat ik niet genoeg stof had. Heel toevallig pakte dit goed uit met wat knip en plakwerk, het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
Na dit toch wel spannende klusje heb ik de beschrijving erbij gepakt en precies gevolgd. Ineens was de beschrijving gestopt, maar ik had mijn tas, hij was ineens klaar, geweldig. Dit zegt dan wel iets over hoe duidelijk de instructies beschreven staan. Echt een aanrader, heb je nog nooit een tas gemaakt, dan kun je hier zeker aan beginnen. Ik ga hem nog eens maken!

Avatar for Anita
Anita

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Een nieuw patroon van Belgische bodem, hoera! Geen vertaalsites nodig 😉. Zalige en uitgebreide werkbeschrijving, heel veel foto’s. Het kan niet anders dan vlotjes werken dus. En dat is het ook! Alweer een pronkstuk erbij! Hop naar een volgend patroon Katrien? Ik kijk er alvast naar uit!

Avatar for Christine
Christine

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Aan alles gedacht!
Een patroon helemaal in Katrienette stijl: duidelijk, veel foto’s, elk detail wordt beschreven tot en met de dingen waar je in de fout zou kunnen gaan. En mocht je toch nog ergens moeite mee hebben, beantwoordt Katrien je vragen binnen de kortste keren. Kortom, een patroon dat voor elke naaister geschikt is, ook zonder tassen ervaring.
Je krijgt meteen het patroon voor de 4 verschillende maten met tal van extra’s die je aan jouw tas kan toevoegen.

Avatar for De rode draad van Tante Kaat
De rode draad van Tante Kaat

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
18 maart 2021

De annemarette is een leuk patroon, dat beschikbaar is in verschillende maten en met tal van opties. Dus voor elk wat wils…
Het patroon begeleid je van de eerste stap tot en met de laatste, zoals we gewoon zijn Katrien. Via foto’s & tekst wordt er duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren. Het is zeker een patroon dat gevolgd kan worden door een beginnend naaister. Laat je dus zeker niet afschrikken. Dit is een project dat redelijk snel in elkaar zit.
Aan het eind, heb je een mooie handtas waarmee je kan pronken! Zeker de moeite waard !!

Avatar for Ann
Ann

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
15 maart 2021

Zeer vlotte werkbeschrijving, perfect geïllustreerd zodat zelfs een beginner deze tas tot een goed einde zal brengen. Ik maakte de mediumtas, ze is ruim genoeg om enkele extra spullen in mee te nemen.
Leuke tas Katrienette.

Avatar for Els Vanderborght
Els Vanderborght

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
14 maart 2021

Ik had het voorrecht om een tester te zijn van het Annemarette-patroon. De foto-uitleg is zeer goed te begrijpen, ook voor beginnende tassenmaaksters. Katrien heeft aan alle details gedacht, of tussendoor extra tips gegeven. Ik heb de tassen vlot kunnen naaien, door alles te volgen. Ik maakte de small en de xl versie. De small versie is een kleine handtas, waar zeker mijn portefeuille, zonnebril, gsm en nog wat kleine zaken in kunnen.
De XL zal ik gebruiken om naar de avondles te gaan, waarvoor ik naast mijn ringmap toch wat extra gerief moet meedoen.
Kortom, een leuke tas om te maken en helemaal niet zo moeilijk.

Avatar for Gerda
Gerda

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Katrien slaagt er weer in om een patroon te ontwerpen voor een tijdloze, handige, originele tas die door alle afmetingen en opties voor alle doeleinden geschikt is! Je kan er alle kanten mee uit en spelen met materialen.
Met de instructies kan iedereen zo’n tas maken, leer je vanalles bij en heb je je tornmesje (bijna) niet nodig ;). Alles wordt tot in de details uitgelegd en van ontelbaar veel foto’s voorzien. En ben je al een expert of maak je de tas voor de zoveelste keer (en pas op, dat gaat gebeuren) dan zijn de extra’s iets voor jou.
Check voor alle tips rond tassen maken zeker haar video’s, ik garandeer dat je nog iets bij leert.

Avatar for Ittepetite
Ittepetite

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
9 maart 2021

Met dit patroon kan je een leuke set maken in 4 maten. De tas is betrekkelijk snel te naaien en heel geschikt voor beginners. De instructies zijn zeer uitgebreid en gaan gepaard met veel, duidelijke foto’s. Voeg daar nog handige tips bij en je hebt alles in handen om een fijne tas te maken.

Avatar for Instagram.com/maggiemadebags
Instagram.com/maggiemadebags

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Na de Cosynette, opnieuw een pareltje van Katrienette: de Annemarette! Zoals we al gewoon zijn van Katrien, is de werkbeschrijving weer uiterst gedetailleerd en geïllustreerd met duidelijke foto’s, zodat zelfs een beginner deze tas kan maken. Check ook zeker de video’s van Katrienette. Ze bevatten heel handige tips, die het maken van deze tas nog vergemakkelijken.

Avatar for Lise-Lena
Lise-Lena