REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 96 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshop Naai-een-tas: Stinger

Rated 5 out of 5
14 juni 2021

Het was een topworkshop. Katrien leerde ons alle kneepjes met veel geduld
Het was ook heel ontspannen, er werd ook gebabbeld en gelachen. Wat ook fijn is de positieve kritiek …”netjes”, ” wauw”…. Kortom, een superfijne leerdag van een geweldige tassennaaijuf!!

Avatar for Bien
Bien

Workshop Naai-een-tas : Annemarette

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Ik vond het een heel leuke en vooral leerrijke workshop. Ik had het patroon aangekocht met een heel uitgebreide handleidingen met foto’s erbij. De voorbereidingen verliepen goed omdat ik Katrien alles mocht vragen, zeg maar stalken. Voor het belmoment was ik wat zenuwachtig maar dit was voor niets nodig. Katrien is een heel lieve geduldige dame. Bij de workshop kwam ze telkens controleren of het lukte en kreeg ik hulp waar nodig. Ze hielp me ook over mijn angst om gaatjes in mijn stof te maken om de drukknopen te plaatsen. Klop maar goed door met die hamer, ze was wel vergeten te zeggen om niet op de duim te kloppen. Nee, het was een super ervaring en het smaakt naar meer. Bedankt Katrien om jezelf te zijn en van mij krijg je alvast een 10 op 10.

Avatar for Mia
Mia

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

Ik zou 10 sterren geven als ik kon. Ik kocht dit patroon een jaar geleden en begrijp eigenlijk niet waarom ik het zo lang heb laten liggen zonder er iets mee te doen. Dit patroon is zo goed uitgeschreven en met foto’s gedocumenteerd dat echt iedereen ermee aan de slag kan. Dit patroon zit zo ingenieus en toch simpel in elkaar, ik kan het alleen maar aanraden. Echt top gedaan, Katrien!

Avatar for Kim (kimdegeyter)
Kim (kimdegeyter)

Workshops Heidi en Minimalist

Rated 5 out of 5
22 mei 2021

De workshop werd zeer professioneel aangepakt met duidelijke uitleg en nog meer ondersteuning voor degene die het nodig had. Katrien is een geboren lesgeefster. Haar enthousiasme en focus was zeer aanwezig. Iedereen ging met een zeer mooi afgewerkt product naar huis. Ook waren er niet te veel deelnemers. De tas koffie om even te pauzeren was ook steeds aanwezig, leuk toch.

Avatar for Marleen Vrelust
Marleen Vrelust

Website

Rated 5 out of 5
18 mei 2021

Corona aanpak met de nieuwe website
Wat een leuke en inspirerende website. De naaikriebels worden er nog sterker van! Van jouw aanpak kan je leren dat corona tijden je niet ” plat ” hoeft te leggen als je dit niet wil! Bravo voor de professionele inzet en ongetwijfeld de tijd die je erin stak. Ik word daar blij van en zou eens tijd willen vinden ..

Avatar for Marleen
Marleen

Video’s en website

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Beste Katrien, wat een fantastische website, mijn complimenten, ik naai al jaren kleding en lingerie en wil ook tassen gaan maken maar had meer informatie nodig en dat heb ik hier gevonden. Uw video’s zijn geweldig, ik heb hier zo ontzettend veel aan. Dus maar 1 woord dank je wel. Vriendelijke groet, Corine Gijben (Nederland)

Avatar for Corine
Corine

Patroon Briletui

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Ik ben aan de slag gegaan met het briletui patroon. De uitleg bij het patroon is helder en duidelijk te volgen. En wordt ondersteund door veel foto’s, met de juiste details weergegeven. Heel fijn om te maken en leuk ontwerp!

Avatar for Ineke - Today is yellow
Ineke – Today is yellow

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
11 april 2021

Fan van Cosynette
Super patroontje, duidelijke uitleg met veel foto’s, veel mogelijkheden.

Avatar for Sarah van MaakHetZelf
Sarah van MaakHetZelf

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 april 2021

De Annemarette – een toppatroon!
De Annemarette is een heel leuk patroon om mee te werken. Er zijn 4 versies mogelijk dus een ruime keuze aan afmetingen. De handleiding met foto’s is heel duidelijk stap voor stap beschreven en de extra tips geven een meerwaarde aan dit patroontje. Ik kan dit patroon zeker aanraden, zelfs een beginner kan hiermee aan de slag en Katrien is altijd bereid om te helpen en reageert heel snel op je vragen. Mijn eerste Annemarette is klaar en ik ben al aan een tweede gestart 💙.

Avatar for Muriel (dreamingmom74)
Muriel (dreamingmom74)

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
31 maart 2021

Fijn patroon die elke handtas uniek maakt!
Een mooi patroon, je in er vele richtingen mee uit en je eigen twist eraan geven. Geen enkel Cosynette is dezelfde, telkens uniek. Mooi patroon met zeer verfijnde uitleg.

Avatar for AtelierBellesID
AtelierBellesID