REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 63 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ebook Tassen naaien met Engelstalige patronen.

5,0 score
17 november 2020

Wat ben ik blij met dit boek. Heb reeds lang geleden het patroon van de Traverse bag gekocht en wegens de Engelse termen nog steeds niet aan begonnen. Heb jou boek tot in de puntjes gelezen,en de tas zal nu vlug gemaakt worden. Echt een grote hulp jou boek.😀👍Thanks ,Groetjes Els

Elisabeth Vanderborght

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

5,0 score
16 november 2020

Dé handleiding voor de naaister die nog nooit met Engelstalige tassenpatronen gewerkt heeft. Maar vergis u niet: ook de ervaren tassennaaister leert hier iets van bij! Zo vond ik zelf de stukken over ‘materiaal berekenen’ en ‘versteviging’ héél interessant en handig. Dit alles werd in een heel vlotte en aangename stijl gegoten. Het leest als een trein! Hier ga ik nog veel aan hebben. Niet twijfelen, gewoon kopen! 😉

Sanne

Patronen Cosynette & Briletui

5,0 score
14 november 2020

Zeer mooi en zeer duidelijk.
Met de patronen van Katrienette bekom je niet alleen steeds een prachtige resultaat, de werkbeschrijving is ook telkens weer zeer duidelijk. Of het nu gaat om de briletui of de cosynette, elk patroon van Katrienette is met de beste zorg uitgewerkt. Zowel beginners al gevorderde naaisters kunnen meteen aan de slag met haar patronen. Ik ben alvast verliefd op haar ontwerpen. En ik ben zeker dat je dat straks ook zal zijn.

Daphné

Workshops Blanche & Stella & Marichel | Patroon Cosynette

5,0 score
11 november 2020

Ik leerde Katrien kennen toen ik de eerste keer mee op naaiweekend ging voor de tassen van Swoon. De onzekere ik vond het beter om een workshop te nemen (niet door Katrien). Ik bleef echter met heel veel vragen zitten. Als Katrien tussendoor passeerde, zag ze deze vraagtekens blijkbaar en ze hielp me dan ook. Na dat weekend heb ik me de bedenking gemaakt dat zij perfect zou zijn om workshops te geven. Wat een inspiratie, een vat vol ‘tassen-maak-kennis’…
Een klein vreugdesprongetje dus toen ik vernam dat ze dit ook effectief ging doen.
De eerste (privé) workshop, de Blanche deden we met tantes en vriendinnen. Ik moet toegeven dat er eerst wat bedenkingen waren over het ‘ voorbereidend huiswerk’ maar achteraf vond ik dit een superidee omdat je naar huis gaat met een afgewerkte tas. (anders zou die thuis toch maar op de stapel ‘UFO’s’ belanden ;))
Daarna maakte ik nog de Stella en de Marichel met de begeleiding van Katrien. Wat een zalige tassen zijn dat… De Marichel draag ik nog elke dag mee. En de Stella maakte ik al in 3 versies, voor mezelf als naaitas en de kinderen hebben ook elk hun exemplaar als logeertas.
Toen er een eigen patroon kwam, wilde dochterlief (12j) dit absoluut hebben… Ze maakte deze dan ook al 3 keer. Een superleuk tasje en ook heel fijn om als kadootje te maken… zowel voor een beginnende als gevorderde naaister.
Door de basiskennis die ik tijdens de workshops krijg van Katrien, durf ik het thuis ook al eens aan om zelf aan een tas te beginnen. Zo’n workshop is dus niet alleen een hele fijne ‘quality-time’ dag… Het is vooral een ‘investering’ om als tassenmaakster sterker in je schoenen te staan en andere tassenpatronen aan te kunnen. Enige nadeel: de ‘to sew’ lijst wordt alleen maar groter. Hihi…
Ik kan dus niet wachten tot we weer mogen…
Katrien… Je doet dit super!!

Evy

Workshops Blanche & Marichel & Harriet

5,0 score
11 november 2020

Beoordeling over het geheel
De workshop is altijd top. De lesgeefster een top madam ook al heb je thuis een probleem, efkes een bericht en de hulp komt eraan ,zelfs als je niet daar op workshop gaat . En dan al die spullen die daar aanwezig zijn, zodat je niet moet rond rondcrossen, de max ‼️ Echt een aanrader .
Dus Katrien doe gewoon zo verder je doet dat goed 😀😀‼️

Maria Geerts

Workshop Making | Patroon Cosynette

4,0 score
9 november 2020

Zeer fijne dame , super rustige uitstraling. Geen vraag is haar te veel .Patroon super goed uitgelegd echt alles stap voor stap met foto’s.

Sabrina

Patroon Cosynette

5,0 score
6 november 2020

Wat een fantastisch patroon! Het begint al bij het knippen van de patroondelen. Geen lijstje met afmetingen, maar volledige (geen halve aan-de-vouw te knippen) patroondelen. Je krijgt bovendien een heel duidelijke stap-per-stap fotohandleiding die heel makkelijk te volgen is, zelfs als je nog geen ervaring hebt met tassen naaien. Als je toch een vraag zou hebben, is Katrien makkelijk te bereiken en helpt ze je verder. Het patroon komt in 3 maten en heeft verschillende opties, waardoor je telkens een andere tas kan maken.

Marianne

Patroon Cosynette

5,0 score
5 november 2020

Zeer duidelijke handleiding met mooie foto’s. Stap voor stap kom je tot een mooi eindresultaat.
Indien er vragen zijn, kan je Katrien mailen of berichtje sturen. Ze staat je bij met raad en daad! Top om zo nog verder geholpen te worden !

Priska

Workshops Blanche & Stella & Kuoria

5,0 score
5 november 2020

Privé workshop Blanche barrel van Swoon
Ik ben een autodidact. De basis van naaien leerde ik in een ver verleden van mijn moeder. Ik maakte voor mijn kinderen kleertjes van patronen uit boekjes en dat ging aardig goed. Maar kinderen die groot worden willen geen keertjes gemaakt door mama meer. En ik wilde graag iets voor mezelf maken. Op een naaigroep op social media kwam de vraag of er nog enkele geinteresseerden waren om deel te nemen aan een workshop tassen maken. Ik schreef me in en kreeg kort nadien een mail van een toen voor mij nog ongekende Katrienette. Ik schrok van de hoeveelheid voorbereidend werk maar maakte mijn huiswerk met veel plezier. Alles stond tot in de puntjes uitgelegd en met veel foto’s als voorbeeld. Dus echt goed te doen!
Op de dag van de workshop leerde ik samen met de andere dames Katrienette kennen. In persoon en werkwijze helemaal mijn ding: heldere en gestructureerde uitleg, veel tips, do’s en don’ts en een engelengeduld om alle deelnemers op eigen tempo te begeleiden. Ik leerde dat het “flansen” en het “ongeveer” dat ik bij mijn moeder haar naaikunsten zag bij het maken van tassen niet ok was. Precisie en soms milimeterwerk en vooral geduld en tijd zijn keywords bij het maken van een tas. Dat in combinatie met de duidelijke uitleg en begeleiding van Katrienette zorgden dat ik met een prachtige tas naar huis ging na die workshop.
Ondertussen volgde ik nog workshops en iedere keer weer leer ik dingen bij.
Zo vergeet ik nooit nog “de ikea-test” als ik een tas maak.
Het hele pakket samen maakt dat ik niet anders kan dan positief zijn over deze dame en haar manier van werken en het iedereen zou aanraden een workshop bij Katrienette te volgen.
Ik heb ondertussen heel veel meer tassen gemaakt en toch ben ik erg blij dat ik indien nodig beroep kan doen op de kennis en kunde van Katrienette, mijn gouden hulplijn!

Hannelore

Patroon Cosynette

5,0 score
5 november 2020

Zoekend naar een tof patroon van een handtas stootte ik op de Cosynette van ‘Katrienette’.
Nog nooit volgde ik zelf een workshop bij Katrien, maar toch kende ik haar naam vanuit het naaiwereldje. Haar tutorials zouden goed uitgeschreven zijn… Zou ik het erop wagen ? Zou het me lukken om op zo’n manier een handtas te maken ? Proberen maar… !
Ik plaatste m’n bestelling en met veel goesting begon ik eraan ! Een eerste Cosynette werd geboren !
De werkbeschrijving staat zo duidelijk uitgeschreven en is voorzien van talrijke foto’s. Voor een beelddenker zoals ik zijn zulke foto’s écht een must !
Al gauw volgden er meerdere exemplaren. Eén voor één schoontjes en steeds met veel plezier gemaakt. Dit zou ik niet gekund hebben zonder zo’n fijne werkbeschrijving. Ik leerde er technieken die ik inmiddels ook in andere naaiprojecten kan inzetten. Wat ik ook erg leuk vind is dat je op FB in haar groep foto’s van/vragen over allerlei naaiprojectjes kan posten. Je krijgt er opbouwende feedback of leuke reacties op creaties. Dit is heel verrijkend en altijd tof ! Kortom, ik ben echt heel blij dat ik Katrien leerde kennen ! DANKJEWEL !

Els van NaaisWork