REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 67 recensies)
Uitstekend84%
Heel goed15%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshops Marichel, Making & Blanche

5,0 score
16 december 2020

Zalig om te volgen, heel hulpvaardig. Soms wat vermoeiend, maar nadien zo tevreden met je dag en wat je gemaakt hebt!!! Ook de info die je krijgt is enorm uitgebreid en volledig. Zodat je ook nadien zelf aan het werk kan.

Els

Patroon Cosynette

4,0 score
15 december 2020

Heel volledig en duidelijk! Zalig om mee te werken!

Els

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

4,0 score
13 december 2020

mooie uitgave, verzorgd en handig boekje om naar terug te grijpen.

Lucie

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

5,0 score
4 december 2020

Op het eerste zicht een zeer interessante handleiding met duidelijke uileg. Nu nog wat tassen-me-time om erin te vliegen.

Nancy

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

5,0 score
17 november 2020

Wat ben ik blij met dit boek. Heb reeds lang geleden het patroon van de Traverse bag gekocht en wegens de Engelse termen nog steeds niet aan begonnen. Heb jou boek tot in de puntjes gelezen,en de tas zal nu vlug gemaakt worden. Echt een grote hulp jou boek.😀👍Thanks ,Groetjes Els

Elisabeth Vanderborght

E-book Tassen naaien met Engelstalige patronen

5,0 score
16 november 2020

Dé handleiding voor de naaister die nog nooit met Engelstalige tassenpatronen gewerkt heeft. Maar vergis u niet: ook de ervaren tassennaaister leert hier iets van bij! Zo vond ik zelf de stukken over ‘materiaal berekenen’ en ‘versteviging’ héél interessant en handig. Dit alles werd in een heel vlotte en aangename stijl gegoten. Het leest als een trein! Hier ga ik nog veel aan hebben. Niet twijfelen, gewoon kopen! 😉

Sanne

Patronen Cosynette & Briletui

5,0 score
14 november 2020

Zeer mooi en zeer duidelijk.
Met de patronen van Katrienette bekom je niet alleen steeds een prachtige resultaat, de werkbeschrijving is ook telkens weer zeer duidelijk. Of het nu gaat om de briletui of de cosynette, elk patroon van Katrienette is met de beste zorg uitgewerkt. Zowel beginners al gevorderde naaisters kunnen meteen aan de slag met haar patronen. Ik ben alvast verliefd op haar ontwerpen. En ik ben zeker dat je dat straks ook zal zijn.

Daphné

Workshops Blanche & Stella & Marichel | Patroon Cosynette

5,0 score
11 november 2020

Ik leerde Katrien kennen toen ik de eerste keer mee op naaiweekend ging voor de tassen van Swoon. De onzekere ik vond het beter om een workshop te nemen (niet door Katrien). Ik bleef echter met heel veel vragen zitten. Als Katrien tussendoor passeerde, zag ze deze vraagtekens blijkbaar en ze hielp me dan ook. Na dat weekend heb ik me de bedenking gemaakt dat zij perfect zou zijn om workshops te geven. Wat een inspiratie, een vat vol ‘tassen-maak-kennis’…
Een klein vreugdesprongetje dus toen ik vernam dat ze dit ook effectief ging doen.
De eerste (privé) workshop, de Blanche deden we met tantes en vriendinnen. Ik moet toegeven dat er eerst wat bedenkingen waren over het ‘ voorbereidend huiswerk’ maar achteraf vond ik dit een superidee omdat je naar huis gaat met een afgewerkte tas. (anders zou die thuis toch maar op de stapel ‘UFO’s’ belanden ;))
Daarna maakte ik nog de Stella en de Marichel met de begeleiding van Katrien. Wat een zalige tassen zijn dat… De Marichel draag ik nog elke dag mee. En de Stella maakte ik al in 3 versies, voor mezelf als naaitas en de kinderen hebben ook elk hun exemplaar als logeertas.
Toen er een eigen patroon kwam, wilde dochterlief (12j) dit absoluut hebben… Ze maakte deze dan ook al 3 keer. Een superleuk tasje en ook heel fijn om als kadootje te maken… zowel voor een beginnende als gevorderde naaister.
Door de basiskennis die ik tijdens de workshops krijg van Katrien, durf ik het thuis ook al eens aan om zelf aan een tas te beginnen. Zo’n workshop is dus niet alleen een hele fijne ‘quality-time’ dag… Het is vooral een ‘investering’ om als tassenmaakster sterker in je schoenen te staan en andere tassenpatronen aan te kunnen. Enige nadeel: de ‘to sew’ lijst wordt alleen maar groter. Hihi…
Ik kan dus niet wachten tot we weer mogen…
Katrien… Je doet dit super!!

Evy

Workshops Blanche & Marichel & Harriet

5,0 score
11 november 2020

Beoordeling over het geheel
De workshop is altijd top. De lesgeefster een top madam ook al heb je thuis een probleem, efkes een bericht en de hulp komt eraan ,zelfs als je niet daar op workshop gaat . En dan al die spullen die daar aanwezig zijn, zodat je niet moet rond rondcrossen, de max ‼️ Echt een aanrader .
Dus Katrien doe gewoon zo verder je doet dat goed 😀😀‼️

Maria Geerts

Workshop Making | Patroon Cosynette

4,0 score
9 november 2020

Zeer fijne dame , super rustige uitstraling. Geen vraag is haar te veel .Patroon super goed uitgelegd echt alles stap voor stap met foto’s.

Sabrina