REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 81 recensies)
Uitstekend85%
Heel goed14%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
6 maart 2021

Katrien slaagt er weer in om een patroon te ontwerpen voor een tijdloze, handige, originele tas die door alle afmetingen en opties voor alle doeleinden geschikt is! Je kan er alle kanten mee uit en spelen met materialen.
Met de instructies kan iedereen zo’n tas maken, leer je vanalles bij en heb je je tornmesje (bijna) niet nodig ;). Alles wordt tot in de details uitgelegd en van ontelbaar veel foto’s voorzien. En ben je al een expert of maak je de tas voor de zoveelste keer (en pas op, dat gaat gebeuren) dan zijn de extra’s iets voor jou.
Check voor alle tips rond tassen maken zeker haar video’s, ik garandeer dat je nog iets bij leert.

Ittepetite

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Met dit patroon kan je een leuke set maken in 4 maten. De tas is betrekkelijk snel te naaien en heel geschikt voor beginners. De instructies zijn zeer uitgebreid en gaan gepaard met veel, duidelijke foto’s. Voeg daar nog handige tips bij en je hebt alles in handen om een fijne tas te maken.

Instagram.com/maggiemadebags

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Na de Cosynette, opnieuw een pareltje van Katrienette: de Annemarette! Zoals we al gewoon zijn van Katrien, is de werkbeschrijving weer uiterst gedetailleerd en geïllustreerd met duidelijke foto’s, zodat zelfs een beginner deze tas kan maken. Check ook zeker de video’s van Katrienette. Ze bevatten heel handige tips, die het maken van deze tas nog vergemakkelijken.

Lise-Lena

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Het nieuwste patroon van Katrienette is opnieuw een schot in de roos. De Annemarette is een veelzijdig tasje dat je helemaal naar je hand kan zetten door te kiezen uit 4 maten en heel wat opties. De mega-uitgebreide fotohandleiding – wat mij betreft een handelsmerk van Katrien – gidst je ook nu weer naar je ideale eindresultaat.
Mijn S-versie doet perfect dienst als allergie-medicatietas. Een XL, inclusief alle toeters en bellen qua extra’s, staat als volgende op mijn naai-planning!

Veerle

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

De annemarette is een leuk patroon, dat beschikbaar is in verschillende maten en met tal van opties. Dus voor elk wat wils…
Het patroon begeleid je van de eerste stap tot en met de laatste, zoals we gewoon zijn Katrien. Via foto’s & tekst wordt er duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren. Het is zeker een patroon dat gevolgd kan worden door een beginnend naaister. Laat je dus zeker niet afschrikken. Dit is een project dat redelijk snel in elkaar zit.
Aan het eind, heb je een mooie handtas waarmee je kan pronken! Zeker de moeite waard !!

Ann

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Een prachtige comfortabele tas in 4 maten. Een klassiek model, die je zelf zo hip kan maken zoals je zelf wil, door te spelen met materialen en kleuren. Een echte aanrader!

Moestash

Patroon Annemarette

Rated 4 out of 5
5 maart 2021

Zeer duidelijke handleiding, met voldoende uitleg en foto’s. Hiermee kan zeker de beginner probleemloos aan de slag en ook voor ervaren tassenmakers staan er weer heel veel bruikbare tips tussen. Met de extra’s en de verschillende afmetingen kan je hiermee alle kanten op.

Marga

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Het was weer een plezier om een patroon van Katrien te testen! Alles zit goed in elkaar, past mooi en je krijgt echt het gevoel alsof ze naast je staat uitleg te geven in plaats van dat je gewoon tekst aan het lezen bent!
Door de verschillende maten en opties kan je je tas volledig naar eigen smaak maken! Weeral een toppertje!!

Leen

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Ik had het voorrecht om een tester te zijn van het Annemarette-patroon. De foto-uitleg is zeer goed te begrijpen, ook voor beginnende tassenmaaksters. Katrien heeft aan alle details gedacht, of tussendoor extra tips gegeven. Ik heb de tassen vlot kunnen naaien, door alles te volgen. Ik maakte de small en de xl versie. De small versie is een kleine handtas, waar zeker mijn portefeuille, zonnebril, gsm en nog wat kleine zaken in kunnen.
De XL zal ik gebruiken om naar de avondles te gaan, waarvoor ik naast mijn ringmap toch wat extra gerief moet meedoen.
Kortom, een leuke tas om te maken en helemaal niet zo moeilijk.

Gerda

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

De Annemarette, het nieuwe tassenpatroon, is net als de Cosynette een schot in de roos! Dankzij de 4 maten én verschillende opties maak je een tas die volledig aan je wensen voldoet. De werkbeschrijving is simpelweg fantastisch: heel uitgebreid en voorzien van vele foto’s, waardoor het naaien van deze tas een plezier is. Een echte aanrader!

Marianne