REVIEWS

Je wil graag weten wat anderen vinden? Hieronder vind je getuigenissen van dames die een (of meer) workshop(s) volgden en/of met een patroon of ebook aan de slag gingen.

Graag jouw beoordeling toevoegen? Dat kan snel en makkelijk (zonder inloggen😁) via review-indienen.

Samenvatting

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 90 recensies)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Patroon Briletui

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Ik ben aan de slag gegaan met het briletui patroon. De uitleg bij het patroon is helder en duidelijk te volgen. En wordt ondersteund door veel foto’s, met de juiste details weergegeven. Heel fijn om te maken en leuk ontwerp!

Ineke – Today is yellow

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
11 april 2021

Fan van Cosynette
Super patroontje, duidelijke uitleg met veel foto’s, veel mogelijkheden.

Sarah van MaakHetZelf

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
5 april 2021

De Annemarette – een toppatroon!
De Annemarette is een heel leuk patroon om mee te werken. Er zijn 4 versies mogelijk dus een ruime keuze aan afmetingen. De handleiding met foto’s is heel duidelijk stap voor stap beschreven en de extra tips geven een meerwaarde aan dit patroontje. Ik kan dit patroon zeker aanraden, zelfs een beginner kan hiermee aan de slag en Katrien is altijd bereid om te helpen en reageert heel snel op je vragen. Mijn eerste Annemarette is klaar en ik ben al aan een tweede gestart 💙.

Muriel (dreamingmom74)

Patroon Cosynette

Rated 5 out of 5
31 maart 2021

Fijn patroon die elke handtas uniek maakt!
Een mooi patroon, je in er vele richtingen mee uit en je eigen twist eraan geven. Geen enkel Cosynette is dezelfde, telkens uniek. Mooi patroon met zeer verfijnde uitleg.

AtelierBellesID

Patroon Annemarette

Rated 4 out of 5
28 maart 2021

Ik ben een niet zo ervaren tassennaaister en ik heb wel even moeten lezen wat ik moest gebruiken voor het patroon voor een 3delige tas. Voor ervaren naaisters is dit evident maar ik heb toch moeten nadenken welke patroondelen en welke niet te gebruiken.
De uitleg stap per stap van de verschillende naaihandelingen is heel goed. Als beginner kan je hier zeker mee aan de slag.
Heel mooi stap per stap uitgelegd, super gedaan.
Misschien nog een uitdaging voor u Katrien is er een video handleiding bij te maken?

Katrien

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
27 maart 2021

Ik heb de Annemarette tas gemaakt, welke ik aan moest passen omdat ik niet genoeg stof had. Heel toevallig pakte dit goed uit met wat knip en plakwerk, het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
Na dit toch wel spannende klusje heb ik de beschrijving erbij gepakt en precies gevolgd. Ineens was de beschrijving gestopt, maar ik had mijn tas, hij was ineens klaar, geweldig. Dit zegt dan wel iets over hoe duidelijk de instructies beschreven staan. Echt een aanrader, heb je nog nooit een tas gemaakt, dan kun je hier zeker aan beginnen. Ik ga hem nog eens maken!

Anita

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Een nieuw patroon van Belgische bodem, hoera! Geen vertaalsites nodig 😉. Zalige en uitgebreide werkbeschrijving, heel veel foto’s. Het kan niet anders dan vlotjes werken dus. En dat is het ook! Alweer een pronkstuk erbij! Hop naar een volgend patroon Katrien? Ik kijk er alvast naar uit!

Christine

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Aan alles gedacht!
Een patroon helemaal in Katrienette stijl: duidelijk, veel foto’s, elk detail wordt beschreven tot en met de dingen waar je in de fout zou kunnen gaan. En mocht je toch nog ergens moeite mee hebben, beantwoordt Katrien je vragen binnen de kortste keren. Kortom, een patroon dat voor elke naaister geschikt is, ook zonder tassen ervaring.
Je krijgt meteen het patroon voor de 4 verschillende maten met tal van extra’s die je aan jouw tas kan toevoegen.

De rode draad van Tante Kaat

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
18 maart 2021

De annemarette is een leuk patroon, dat beschikbaar is in verschillende maten en met tal van opties. Dus voor elk wat wils…
Het patroon begeleid je van de eerste stap tot en met de laatste, zoals we gewoon zijn Katrien. Via foto’s & tekst wordt er duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren. Het is zeker een patroon dat gevolgd kan worden door een beginnend naaister. Laat je dus zeker niet afschrikken. Dit is een project dat redelijk snel in elkaar zit.
Aan het eind, heb je een mooie handtas waarmee je kan pronken! Zeker de moeite waard !!

Ann

Patroon Annemarette

Rated 5 out of 5
15 maart 2021

Zeer vlotte werkbeschrijving, perfect geïllustreerd zodat zelfs een beginner deze tas tot een goed einde zal brengen. Ik maakte de mediumtas, ze is ruim genoeg om enkele extra spullen in mee te nemen.
Leuke tas Katrienette.

Els Vanderborght