Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Je hebt een workshop gevolgd? Of een patroon of e-book gekocht en je bent daarmee aan de slag gegaan? Dan ben ik heel benieuwd naar hoe dit jou bevallen is en wat jij er van vind?

Wil je me helpen door hieronder een review in te vullen? Jouw getuigenis is veel waard! Ze is niet alleen leerzaam voor zowel mezelf, zo kan ik het in de toekomst beter doen. Maar ze is ook interessant voor andere mensen!

Alvast héél héél hartelijk bedankt! 🤗

Waar ben ik nieuwsgierig naar?


Nota: Dit is een publieke review die online gepubliceerd kan worden. De reviews worden gebundeld op de reviews pagina op deze website, kunnen vermeld worden bij het betreffende artikel in de webshop en mogelijks ook gedeeld worden via mijn social media. Door te klikken op “voeg je beoordeling toe”, ben je hiermee akkoord. Vanzelfsprekend respecteren wij je privacy en zullen we je e-mail adres niet publiceren. Je kan op eender welk moment vragen je review offline te halen. Je kan ook meerdere reviews indienen over verschillende onderwerpen.Nogmaals dikke merci voor je tijd. Ik ga je review met volle aandacht lezen en ter harte nemen.