Fijn dat je wil kennismaken!

Katrienette carme blouse bloes hemd dames pauline alice Sleeve tab french seam AGF Art gallery solid smooth denim sew along platte plooi franse naad opstaande kraag naaienIk ben Katrien, de vrouw achter KATRIENETTE.  Ik ben 46 jaar, gehuwd met de man van mijn leven, en moeder van 3 tienerzonen.  En ook het baasje van een eigenwijze Engelse Cocker Spaniel.

Ik ben verzot op naaien, creatief bezig zijn en het gevoel iets moois gemaakt te hebben. Je mag me steeds wakker maken voor een latte machiato. Verder hou ik van reizen, babbelen met vriendinnen en lekker eten.  O ja, en van stoffen kopen!  Ik kan helemaal verliefd worden op een stofje.  Want naaien en stoffen kopen, dat zijn twee verschillende hobbies, niet?

Ik blog al enkele jaren over mijn naaiwerkjes.  In mijn blogposts laat ik je meelezen en ook meekijken naar hoe ik het gemaakt heb.  Onderaan elk blogbericht vind je een kader met informatie over het patroon, de aanpassingen die ik deed, gebruikte stoffen en materialen. Ik schrijf geen gesponsorde blogberichten en ik geef steeds mijn oprechte en ongezouten mening.  Regelmatig plaats ik véél foto’s in een blogbericht, soms te veel #sorrynotsorry

Wat ik bijzonder leuk vind om te doen, is het geven van workshops!  Ik hou ervan mijn passie te kunnen delen, en mensen te enthousiasmeren bij het naaien.  Naaien is niet zo moeilijk als men soms denkt, en ik loods je er graag door.  Ik vind het geweldig als ik deelneemsters tevreden en vol zelfvertrouwen naar huis zie gaan.

Bedankt alvast dat je naar mijn website komt.  Kijk gerust even rond.  Heb je vragen, twijfels of bemerkingen, neem dan contact met me op.  Je kan me volgen via diverse social media. En wie weet, mag ik jou eens verwelkomen in de echte wereld ook.  Heel graag tot ziens!