Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Katrien

|https://www.katrienette.be

No surpise, maar mijn naam is Katrien.  Ik ben 45 jaar, gehuwd met de man van mijn leven, en moeder van 3 tienerjongens.  Verder de trotse eigenaar van een eigenwijze Engelse Cocker Spaniël.

Ik hou van: naaien (of course), paspel, online inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren, blogs lezen, babbelen met vriendinnen, vreemde talen spreken, reizen, lekker eten en een goede latte macchiato met sojamelk.

Ik hou niet van: laatkomers, sporten, veel lawaai, lostornen.

 

Wat kan ik nog vertellen?

Een professionele naaister, lesgeefster of patroontekenaar ben ik niet.  Ik ben een autodidact en heb het naaien geleerd door het volgen van workshops en online tutorials en tips.  Het is nét omdat ik het leuk vind te kunnen opzoeken hoe anderen iets gemaakt hebben, dat ik deze blog ben begonnen.

 

Nieuwsgierig als ik ben, zou ik jou ook graag leren kennen.  Laat gerust een reactie achter op de blog, of contacteer me.

augustus 2021

Workshop NAAI-EEN-TAS (14aug21@TOV)

14 augustus | 10:00 - 18:00
Toverstof, Dendermondesteenweg 542
Destelbergen, Oost-Vlaanderen 9070 België
+ Google Maps
€65

Deze dagworkshop geeft je de kans om eender welk tassenpatroon te naaien met een tassenexpert naast jou! Deze workshop gaat door in kleine groep, dus je krijgt veel individuele begeleiding. Dit is de ideale gelegenheid om dát project te maken waar je niet alleen wil of durft aan te beginnen. Of dat project waar je vastgelopen bent. Of om je tastechnieken te verbeteren. Of gewoon om een dagje samen tassen te naaien in inspirerend en leuk gezelschap .   Wat…

Meer weten »

september 2021

Workshop NAAI-EEN-TAS (12sep21@Tremelo)

12 september | 10:00 - 18:00
Tremelo (privé-locatie te Baal), Bonten Osstraat
Baal (Tremelo), Vlaams-Brabant 3218 België
+ Google Maps
€65

Workshop georganiseerd in overleg met Hilde die zo vriendelijk is ons te ontvangen bij haar thuis in Baal (Tremelo) te Vlaams-Brabant. Deze dagworkshop geeft je de kans om eender welk tassenpatroon te naaien met een tassenexpert naast jou! Deze workshop gaat door in kleine groep, dus je krijgt veel individuele begeleiding. Dit is de ideale gelegenheid om dát project te maken waar je niet alleen wil of durft aan te beginnen. Of dat project waar je vastgelopen bent. Of om…

Meer weten »