Katrienette sewingquote quote sewing naaien naaiquote gezegde koffie genieten nederlands uitspraak 3 dingen waar ik goed in ben naaien

Quote: 3 dingen waar ik goed in ben

😇 Bescheidenheid is hier niet op z’n plaats 😂. Zit je goed?

Ja, ik kan goed naaien.

Ja, ik drink graag koffie. (Liefst een grote latte)

En ja, naaien met een koffie erbij is.. “the best of both worlds”!

Ik naai heel graag in gezelschap (oh 😪 wat mis ik de naaiweekends, naai-dates en workshops) en kan heel erg genieten van het gekwetter tussen dames over hun gemeenschappelijke hobby en alle andere gesprekken die hieruit voortvloeien. Eerlijk gezegd, dat zijn niet de meest efficiënte naai-uurtjes, maar oh zo gezellig.

Thuis is het een ander verhaal. Daar naai ik het liefste in alle rust. Soms met een playlist op, soms in stilte. En dan is zo eens aan de koffie nippen een verwenmomentje. Heerlijk vind ik het, om me te kunnen verliezen in de tijd! Om dan te merken dat ik al uren bezig ben, dat ik toch al een aantal koffies op heb, en dat mijn maag begint te knorren. 😏

Herkenbaar? Of helemaal niet? Ik hoor graag van anderen wat zij doen tijdens het naaien. Sommigen luisteren blijkbaar muziek, podcasts, verhalen of kijken zelfs tv/netflix. ⁠⁠

Duuuuus… dit nieuwsgierig aagje wil graag weten wat JIJ doet tijdens het naaien? Hoe zou jij dit aanvullen? ⁠(En nogmaals, bescheidenheid is hier niet op z’n plaats 😊!)⁠

Deel uw mening