katrienette video IGTV over katrien dit ben ik

OVER KATRIEN: Dit ben ik!

Hey hallo! Natuurlijk zijn er een hoop mensen die weten wie er achter @katrienette zit… maar misschien weet jij dat nog niet?

Ik ben dus Katrien 😊 en in deze korte video stel ik me graag aan je voor.

Ik vertel je wat meer over mezelf en mijn grootste liefde: tassen naaien! 

Over hoe Katrienette gegroeid is van een blog, naar het geven van workshops. Dat ik dit superleuk vind en heel erg mis nu (in corona tijden). Maar ook dat ik je vandaag op andere manieren wil helpen om de tas van je dromen te maken. Via de webshop, de Facebook groep, persoonlijke chats enz. Dat ik heel erg geniet van de interactie en graag met je meedenk. Aarzel dus zeker niet me te contacteren, over gelijk welk tassen-gerelateerd onderwerp. Want de tassenhulplijn 🙋‍♀️ staat voor je klaar!

Heel graag tot ziens, online of in real life.

Katrien


Klik hieronder om de video op deze website te bekijken (geen sociale media nodig) 👇

TIP! Alle video’s zijn verzameld op de 👉 Video-pagina.

Deel uw mening