Katrienette K-bas kabas k-bas-tas tote tas quote cameo flex rose gold mint girl

Gepimpte K-bas-tas

K-bas vierde onlangs haar 5000-ste order!  Bij een bestelling krijg je tijdelijk een attentie: een toffe tas in mintgroen met – jawel, denk aan hun logo- een driehoekjes-print.   Omdat ik deze tas zo leuk vind, maar zelf al wat tassen (hoezo tassencollectie?) heb, dacht ik van ze cadeau te geven aan iemand die ze wél kan gebruiken.  En dus werd deze tas subtiel gepimpt met een passende quote.

 

 

Het bijna 16-jarige meisje is de dochter van onze beste vrienden.  Een sociale, lieve en goedlachse dame, die echter -net als elke puber- af en toe een moeilijk momentje heeft.  Dus toen ik online op zoek ging naar een leuke quote, vond ik deze wel toepasselijk.

 

 

Ze houdt van kleding, shoppen en op stap gaan met vriendinnen, dus ik denk dat deze tas nog wel van pas zal komen.

 

 

Op de binnenkant nog een kleine personalisering met haar naam.  Ik koos bewust voor een niet heel donkere of contrasterende kleur flex.  Het is niet mijn bedoeling dat de opdruk vanaf meters ver in het oog springt en naar je schreeuwt.   Ik wilde een subtieler effect dat pas zou opvallen van dichtbij. En door – na lang wikken en wegen- te kiezen voor het rosé gold denk ik dat die opzet wel geslaagd is.

 

 

Dank je wel K-bas voor de toffe attentie!  Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt dat ik je geschenk doorgeef, maar ik vond je tas té leuk om niet te gebruiken.

 

Informatie Kader

Cameo: Ik maakte het bestand zelf in Silhouette Studio en gebruikte volgende lettertypes voor de quote: “Pinyon Sript” regular, “Code” light & bold.  Voor de naam met barcode: “Libre barcode 39 text”.  De totale afmeting van de quote past net op een A4 flex blad, en is 29 cm hoog en 21 cm breed

Note to self: volgende keer het woord “super” iets dikker maken.

Materialen:

  • canvas tas
  • flex Siser : rosé gold

 

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Katrin Delannoyeantwoord
11 juni 2018 om 12:43

Super idee ! en eentje dat ik ga ‘pikken’
Een van de nichtjes is binnenkort jarig en die vindt een gepersonaliseerde tas ook altijd wel leuk.

Katrienantwoord
12 juni 2018 om 22:09
– Antwoord aan: Katrin Delannoye

Ha Katrin, doe gerust copy paste hoor! Zo “origineel” is dit idee ook niet, want google is my best friend :-))

Leentje M.antwoord
5 juni 2018 om 20:22

Zo leuk 🙂 en ook zo’n mooie kleur flex!

Katrienantwoord
5 juni 2018 om 20:35
– Antwoord aan: Leentje M.

Merci Leentje.

girlsinuniformblogantwoord
4 juni 2018 om 06:38

Hoe, jij hebt zelf al tassen genoeg? 🙂

Heel mooi cadeautje!

Katrienantwoord
4 juni 2018 om 07:32
– Antwoord aan: girlsinuniformblog

Merci Girls!

Reactie achterlaten