Katrienette FAQ FAQs Vaakgestelde Vragen

Nieuwe pagina met FAQ’s

De sociale interacties vind ik één van de leuke aspecten van bloggen.  Ontmoetingen met andere naaisters, de vele online gesprekjes.  Al die contacten, geweldig vind ik dat! Omdat me vaak dezelfde zaken gevraagd worden, heb ik hier op de website een speciale pagina aangemaakt met FAQ’s of Veelgestelde vragen.

 

Ik ben van nature een rustige en stille vrouw.  Verlegen zou ik me niet noemen, maar super extravert ook niet echt.  In groepen ben ik niet de gangmaker, en zeker niet de grootste spreker.  Maar als het over mijn hobby gaat, dan word ik wél een babbelaarster.

Dus ik geniet ervan, heel veel zelfs, van alle gesprekken die uit het naaien en bloggen voortvloeien.

Zowel de ontmoetingen, als ook van de vele online contacten.  Omdat het er niet vaak van komt deze mensen in ‘t echt te treffen, maar het toch fijn is elkaar wat beter te leren kennen, heb ik op de website een extra  FAQ’s pagina aangemaakt waar je me vragen kan stellen.

Dit lijstje is nog maar een begin.  Ik heb de vragen voorlopig ingedeeld in drie groepen: persoonlijke vragen, naai-vragen en blog-vragen.  Maar andere vragen kunnen zeker ook.

Ik laat me graag verrassen door jullie reacties.

Veel leesplezier.

 

Deel uw mening